The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
aoZvKPx_700b_v1.jpg

Се заборавија овие со паузава,морав претходната сезона да си ја изрепризирам од досада.

Абе анкета сте туриле? Сеа видов , добро е ,не сум единсвениот кој веќе не може да го трпи ленард.

Серијава ја отупа и е*аа матер. Значи да беше романитчна комедија, да сакавме да гледаме ќе пуштевме некоја патетика а не Биг бенг.
Значи порано до кај 4-5 сезона имаше фори, финти, заебанции, се се сведува на врска, љубов, романтика, излитени финти. Нема веќе некои интересни факти од физика, наука кои порано се спојуваа со хуморот.
Овака ако продолжи боље да не снимаат 9та сезона, иако имаат откупено.
Нема споредба од првите 4-5 сезони и оваа. Брука, катастрофа.
Се работи за Биг бен теори, наука, помешана со хумор, гении кои прават хумор, работа на проекти, а не вака сите се заљубија и сеа фураат семеен живот.
Памтам првата сезона ја гледав со Oxford dictionary во рака зашто во секоја епизода обавезно имаше по некој збор што никад не сум го чул. А знам англиски поприлично добро. Ми фали тој момент во нивните дијалози.

И пази сега ова: пет минути откако го пишав ова Шелдон ја изусти следнава реплика:

"I'd be happy to catch them with my reproductive sack on my upper flermin"

And hello Oxford dictionary, my old pall. Long time no see. [emoji8][DOUBLEPOST=1429146919][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Денес многу ме насмеа Ленард со тоа наметката. :pos:
А и Раџ беше на ниво со мајка му и татко му. Helicopters for everyone! :D

Јако финалево.
Шелдон.. хах, не очекував.
Следна сезона гарант имаме double wedding.

Пени и Ленард више ми се преку такво досадни.
Финалево иначе беше ужас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom