The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Многу јака епизода третава. Баш се смешни ситуациите со спорт. Особено ова...
tumblr_ncq8k9ALWJ1t4qz24o1_r1_500.gif

Претходно ги имав фатено на Македонска, ама ништо сериозно. Сега откако ги симнав, не можам да се тргнам од нив. :icon_mrgr:
Шелдон го обожавам! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Легенди се, еј. Излишен е секој збор. Ко будала грекам пред монитор. :D Моментално сум до средината на втора сезона и засега он ми е врвот! :D Горе на анкетата само него го штиклирав. :cuc:Колку е само невозможен, еј. :D
Ќе видиме понатаму како ќе се одвиваат работите, ама сега за сега, под него се наоѓа Раж. :D За трето место, че да видимо. :D

И ме интересира која е мајка му на Хауард. Јас мислам дека е оваа од Среќно Разведени. Само она им таков карактеристичен глас. :X3:

Еј шит спремете се за сите сцени/гифови/слики/интервјуа/блупери и слично од секоја сезона да бидат постирани во темава :D

Претходно ги имав фатено на Македонска, ама ништо сериозно. Сега откако ги симнав, не можам да се тргнам од нив. :icon_mrgr:
Шелдон го обожавам! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Легенди се, еј. Излишен е секој збор. Ко будала грекам пред монитор. :D Моментално сум до средината на втора сезона и засега он ми е врвот! :D Горе на анкетата само него го штиклирав. :cuc:Колку е само невозможен, еј. :D
Ќе видиме понатаму како ќе се одвиваат работите, ама сега за сега, под него се наоѓа Раж. :D За трето место, че да видимо. :D

И ме интересира која е мајка му на Хауард. Јас мислам дека е оваа од Среќно Разведени. Само она им таков карактеристичен глас. :X3:
Спојлер не спојлер ама ете да ти кажам нема да ја видиш на Хауард мајка му, а и имаше слика од една дебелка жена дека ја глумела, не можам да ја најдам.. :D

Спојлер не спојлер ама ете да ти кажам нема да ја видиш на Хауард мајка му, а и имаше слика од една дебелка жена дека ја глумела, не можам да ја најдам.. :D
доста е да се отвори imdb и одма ќе видите од кого е позајмен гласот, а тоа е :
http://www.imdb.com/name/nm0839836/?ref_=ttfc_fc_cl_t8

SHELDON: So, what are some ways we could set our comic book store apart from the competition?
LEONARD: Oh, kids buy comic books. It would be great to figure out a way to get more kids in the store.
HOWARD: You know, when I was a kid, I loved going there but I could never get a ride.
RAJ: What if we got a van and drove around and picked kids up?
Раж е легенда:pos:

Напомена: Од оваа недела серијата ќе оди во Четврток!

Новава епизода ми беше најјаκа од овие досега сезонава. :LOL:

Добри се сезонава, дооообри (y)(y)

Серијава ја отупа и е*аа матер. Значи да беше романитчна комедија, да сакавме да гледаме ќе пуштевме некоја патетика а не Биг бенг.
Значи порано до кај 4-5 сезона имаше фори, финти, заебанции, се се сведува на врска, љубов, романтика, излитени финти. Нема веќе некои интересни факти од физика, наука кои порано се спојуваа со хуморот.
Овака ако продолжи боље да не снимаат 9та сезона, иако имаат откупено.
Нема споредба од првите 4-5 сезони и оваа. Брука, катастрофа.
Се работи за Биг бен теори, наука, помешана со хумор, гении кои прават хумор, работа на проекти, а не вака сите се заљубија и сеа фураат семеен живот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom