Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спојлер не спојлер ама ете да ти кажам нема да ја видиш на Хауард мајка му, а и имаше слика од една дебелка жена дека ја глумела, не можам да ја најдам..Претходно ги имав фатено на Македонска, ама ништо сериозно. Сега откако ги симнав, не можам да се тргнам од нив.
Шелдон го обожавам!Легенди се, еј. Излишен е секој збор. Ко будала грекам пред монитор.
Моментално сум до средината на втора сезона и засега он ми е врвот!
Горе на анкетата само него го штиклирав.
Колку е само невозможен, еј.
Ќе видиме понатаму како ќе се одвиваат работите, ама сега за сега, под него се наоѓа Раж.За трето место, че да видимо.
И ме интересира која е мајка му на Хауард. Јас мислам дека е оваа од Среќно Разведени. Само она им таков карактеристичен глас.![]()
доста е да се отвори imdb и одма ќе видите од кого е позајмен гласот, а тоа е :Спојлер не спојлер ама ете да ти кажам нема да ја видиш на Хауард мајка му, а и имаше слика од една дебелка жена дека ја глумела, не можам да ја најдам..![]()
Том и Џери стајлСпојлер не спојлер ама ете да ти кажам нема да ја видиш на Хауард мајка му, а и имаше слика од една дебелка жена дека ја глумела, не можам да ја најдам..![]()