The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Забавно ми беше финалево бе...малку клише, ама имаше смешни моменти.

Почна 9та сезона.
Првава епизода не ми се виде нешто нај, изгледа си продолжуваат со старо темпо, една одлична епизода, пет досадни.

ја изгледав новава епизода.. немаше еден смешен момент :tapp:

ќе оди серијава у курац?

ја изгледав новава епизода.. немаше еден смешен момент :tapp:

ќе оди серијава у курац?

Ќе оди изгледа, ако досега не беше отидена, истото мислење го делам со тебе, ни секунда смеа.

ја нема повеќе онаа nerd комедија , муабети за филмови , стрипови , играње оние нивните игри , DND , измислените игри од Шелдон :D , емисијана негова со знамињата .. сфаќам дека и ликот на Шелдон проаѓа низ фазата на социјализација со текот на приказната, но според мене ликот некако скроз е сменет , ова стана типична љубовна комедија .. замислете само Воловиц да не го оженеа низ какви комедии ќе сме минеле :D

Па и Раџ како еден од така покомичните карактери на последнава епизода не одигра ни 1-2 минути. Можеше многу подобри сценариа да има сериава.

Можеби најдобри сценарија ќе имаше доколку воопшто не ги вметнеа Бернадет и Ејми.. За Бернадет сум сигурен , а со Ејми можела да се појави онака , да проба Шелдон , да не одело и да си продолжел да си биде она што е хаха

новава епизода беше 80% кукање од негова страна за жените .. I mean WTF!?

ја нема повеќе онаа nerd комедија , муабети за филмови , стрипови , играње оние нивните игри , DND , измислените игри од Шелдон :D , емисијана негова со знамињата .. сфаќам дека и ликот на Шелдон проаѓа низ фазата на социјализација со текот на приказната, но според мене ликот некако скроз е сменет , ова стана типична љубовна комедија .. замислете само Воловиц да не го оженеа низ какви комедии ќе сме минеле :D

Баш пред новата епизода го пуштив пилотот од серијата чисто за споредба, значи небо и земја се разлика ликовите, Шелдон особено, баш тоа шо викаш.

Ја разбирам дека ликови треба да еволуираат, а и немаше да биде интересно 9 сезони се исто да биде, но преголеми промени се за лик како Шелдон кој беше прикажан како толку несекојдневна особа, уште од детството, за сега да стане „просечен“ човек со секојдневни љубовни проблеми и такви ствари.

И затоа како еден куп други серии и оваа требаше да заврши уште пред 3-4 години.

Јас навикнав ситкомите при крај да забегуваат накај драма, ми се случи тоа со Скрабс, ми се случи тоа со Каплинг. Не ми смета толку што и оваа тргна по тој пат. Не ми сметаат толку ни Ејми и Берни, од причина што јасно ми е дека после толку сезони, хуморот со 4 нерда и една пизда ќе стане репетитивен. Ама не можам да се помирам со тоа колку Хофстадер е имбецил ретардиран, не беше толку на почетокот, ама од сезона во сезона се повеќе и повеќе, страшно дури кога ќе почне ко пиче некое да се лигави со мајка му и со Пени.

Еww.

Баш пред новата епизода го пуштив пилотот од серијата чисто за споредба, значи небо и земја се разлика ликовите, Шелдон особено, баш тоа шо викаш.

Ја разбирам дека ликови треба да еволуираат, а и немаше да биде интересно 9 сезони се исто да биде, но преголеми промени се за лик како Шелдон кој беше прикажан како толку несекојдневна особа, уште од детството, за сега да стане „просечен“ човек со секојдневни љубовни проблеми и такви ствари.

И затоа како еден куп други серии и оваа требаше да заврши уште пред 3-4 години.

.. а пази Шелдон во една епизода, онаа кога му ја откажаа серијата Алфа кога вртеше броеви да праша како ќе завршела хаха .. он вика за Heroes , од сезона во сезона беа се полоши што ми беше драго што завршија хаха

Е па тоа е кога ќе ти дадат 5 сезони унапред како што им дадоа на нив, сега ќе се заебаваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom