The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
How dare you to questioning my theories? :nenene:
With no variables there is no equation!

I didn't say that there are no variables in this equation, I just said that the blond girl is a constant in both series. All the other differences between the series are variables. Thank you for your understanding,

Ќе може некој да ми прати по ПП торенти за трета сезона, епизоди 14, 15 .... итн.

Ѕверска серија, ми ја препорачаа деновиве почнав да ја гледам од прва сезона прва епизода

Сеа за сеа, омилен ми е Шелдон

Ѕверска серија, ми ја препорачаа деновиве почнав да ја гледам од прва сезона прва епизода

Сеа за сеа, омилен ми е Шелдон

И ќе ти остане тој до крај.:smir: Мене многу ме интересира дали воопшто ќе заврши со некоја женска на крајот, иако сега засега изгледа нереално тоа.:)

Па би требало со оглед на потенцијалот серијава не би требало да има помалку од 6 сезони. Дотогаш се може да се случи. Пријатели беше слична по концепт (неколку пријатели, 2-3 соби, еден кафич и 10 сезони). Нема причина оваа да не има барем 5-6 сезони.

Втора сезона почнав да ја гледам

И секако посакувам да има и 100 сезони.. ама глупо е шо сега почнав да ја гледа, кога ќе ги догледам сите испаднати епизоди ќе чекам нови

а вака по ред сите да ги изглеаш во 1 ден е многу подобро

ајде бе нели денес требаше да ја пуштат... мора ли еден ден да касни секад.

ајде бе нели денес требаше да ја пуштат... мора ли еден ден да касни секад.

Не касни епизодата, таа излегува понеделник навечер во УСА, што кај нас е вторник 3-4 часот рано насабајле.

Едвај чекам да излезе епизодата :vozbud:

оуу да бе, 7-8 саати се поназад они забораив... значи кај нас околу 2-3 саатот ќе ја има на торенти :tv:

Ја гледаше некој епизодата од сношти, 16тата? Шелдон во затвор... Интересна беше... :)

Sheldon: Good Morning your honor, Dr. Sheldon Cooper appearing in pro se - that is to say representing himself.
Judge: I know what it means, I went to law school.
Sheldon: Yet you wound up in traffic court.

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom