The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Абееееее..објаснете ми шо е финтава со базинга зашо у 2ра сезона нема нишо такво речено :’(

хахаха ѕвер, протони,електрони,неутрони...

хехех не и кажувајте на Маги, нека си дознае ко ќе стигне пред крај на 2-ра

The Large Hadron Collision - next episode !!!
е за ова чекав одамна !

Се газев кога се бркаа низ топчињата..хахахаха.......базинга:pos2::pos2:

бојс енд грлс излезе нова епизода, трк да ја спуштите и да уживате :smir:

Спуштена уште вчера и изгледана уште вчера :icon_bigg
Интересна беше:)

Leonard: Sheldon, I'm not taking you to Switzerland.
Sheldon: Well, of course you are. Who else would you take?
Leonard: Penny.
Sheldon: What?! Thats absurd. Penny has no interest in subatomic particle research.
Leonard: Yes, but it'll be Valentine's Day. We can go sightseeing and skiing and make love in front of a roaring fire in the shadow of the snowcapped Alps.
Sheldon: But Penny has no interest in subatomic particle research.
Leonard: I'm sorry Sheldon.
Sheldon: Sorry? I've been dreaming about going to the Large Hadron Collider since i was nine years old.
Leonard: Yeah, well I've been dreaming about spending Valentine's day with a girl since I was six.
Sheldon: Shame on you! That's no dream for a scientist.

LHC ruleZZZZ ! :pos2:

Leonard: What would you guys do if you were me?
Wolowitz: I'd tade Sheldon to Switzerland.
Leonard: Seriously?
Wolowitz: ABSOLUTELY...And I'd leave him there...
:pos2::pos2::pos2:

Јас вчера ја догледав прва сезона и да ви кажам право интересна е многу серијава. Онака за опуштање, за релаксација е добра. Само многу претеруваат американцине со тоа смеењето во позадина. А Пени....Пени е нешто посебно....:back:

Инаку за сите неинформирани, Канал 5 ги има откупено правата за оваа серија (која одавна се прикажува во сите соседни држави) а тие не тапат со Како ја сретнав мајка ти :nenene:

Ааах...ако чекав на Канал 5 за Big Bang Theory или на А1 за 24 или на Сител за Prison Break ќе свршев работа. Море само интернето му е мајката. Собери ги сите епизоди и гледај си на раат кога сакаш и колку сакаш (рекорд ми е 8 епизоди во еден ден :vozbud:)

јас цела прва сезона во еден ден ја гледав и затоа сега одвај чекам да излезат нови епизоди :toe:

0:39-0:46 Стивен Хокинг :tv:

запази шо лаптопи имаат Воловиц и Шелдон :icon_lol:

Почнав да ја гледам серијата, добра е на почеток, до 8 епизода сум, Шелдон е ѕвер, и така, само да не стани монотон хуморот пошо освен Шелдон и Индиецот, и Воловиц одвреме навреме, хурористични елементи и нема. :)

Верувај нема да стани монотон, јас сите до сега ги имам изгледано.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom