The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Почнав да ја гледам серијата, добра е на почеток, до 8 епизода сум, Шелдон е ѕвер, и така, само да не стани монотон хуморот пошо освен Шелдон и Индиецот, и Воловиц одвреме навреме, хурористични елементи и нема. :)

Ау, ау, ау, I REST MY CASE!

Серијава малце фали да ми стани подрага од Пријатели (да, да...). Вториот дел од втората сезона беше masterpiece, а 3 сезона продолжи со исто, ако не и подобро темпо. Воловиц feat. Раџеш фантастично дуо, за Шелдон да не прајме муабет... Закон серија! :smir:

Аааааа не можам да издржам до 1-ви Март и новата епизода...Сакам уште, уштее, уштееееееее.....:vozbud:

луѓе до пред 2 дена не сакав да гледам The Big Bang Theory. Овие 2 дена што поминаа ги гледав 1ва и 2ра сезона и разазен сум. ПОМАГАЈТЕ зашто серијава е стварно ЛУДНИЦА:vozbud:

луѓе до пред 2 дена не сакав да гледам The Big Bang Theory. Овие 2 дена што поминаа ги гледав 1ва и 2ра сезона и разазен сум. ПОМАГАЈТЕ зашто серијава е стварно ЛУДНИЦА:vozbud:

А знам и зошто е лудница...

kaley_cuoco_10.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

не сум геј али мене Пени ми е најтапа лик, тука негде е и Ленард :toe:
у пар двајцата се тапа...

Шелдон и Воловитц ја праат страва серијава да не се лажеме :vozbud:

не сум геј али мене Пени ми е најтапа лик, тука негде е и Ленард :toe:
у пар двајцата се тапа...

Шелдон и Воловитц ја праат страва серијава да не се лажеме :vozbud:

То да тука си во право и јас го сметам за Шелдон за лик број еден, ама реално брат Пени е тука за да си исплакниш очи малце.

Хех ништо посебно не е цурава (во споредба со другите девојки од ваквиот тип на серии)

??? ваков тип на серии нема. 4 физичари... 1 плавуша. али блиску е до серијата Chuck :smir:

??? ваков тип на серии нема. 4 физичари... 1 плавуша. али блиску е до серијата Chuck :smir:

Иако е офтопик: а добра е таа серија, се спремам да ја гледам. Pennys нешто слично...?

Иако е офтопик: а добра е таа серија, се спремам да ја гледам. Pennys нешто слично...?

добро сеа крајот е оф топик, ама сепак вредеше да се спомне Yvonne Strahovski. Според мене подобра плавуша од Kaley Cuoco. :smir: Али сепак Биг Бенг си владее :wink:

Да не го има кај нас ?

Хахаха ChaLL3nGeR ме изнасмеа:) Многу јуник начин имаш за споредување на серии. Единствен и главен услов е да има секси плавуша и во двете серии? :pos2: the big bang i chuck не се толку слични.. едните се гикој + добра плавуша, а другите циа агенти + гик. Не ме сфаќај погрешно, само ми се виде интересен муабетот и морав да пишам.

Хахаха ChaLL3nGeR ме изнасмеа:) Многу јуник начин имаш за споредување на серии. Единствен и главен услов е да има секси плавуша и во двете серии? :pos2: the big bang i chuck не се толку слични.. едните се гикој + добра плавуша, а другите циа агенти + гик. Не ме сфаќај погрешно, само ми се виде интересен муабетот и морав да пишам.

извинете за оф топик ама Чак на почеток е Гик, заедно со Морган :wink: али сепак „плавуша“ беше The Key Word, а не типот на серија. Испадна мало недоразбирање :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom