The Big Bang Theory

• Креатор на темата Креатор на темата диме
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се вашите омилени ликови во серијата? (најмногу три)

• Вкупно гласачи
    432
Сте подзаборавиле малку на серијава.:baeh:
Ја гледам од кога излезе епизода по епизода како што излегуваа на интернет. Неможам да издвојам омилена епизода сите ми се цепки. Омилен лик Шелдон, онакво створење немам видено досега (во позитива). Легенда е типот. BTW сеа ја изгледав 12 епизода од 3 сезона, излезе вечерва..Кој крај го има епизодава хахахахаха...не кажувам, гледајте.:baeh:

Само Шелдон го може тоа, никој друг

Good night, beauty human!!!
:pos2:

Дефинитивно Howard Wolowitz е најненормален лик кој го имам видено во која било тв серија.:aplauz:

За последната епизода шо да кажам..Шелдон на ниво како и секогаш:) HULK SAD!!

Шелдон ЅВЕР! Она шо го напрај на 13тата епизода беше КРАЈОТ лол.

ццц сите епизоди досега ги изгледав во рок од 5 дена!
сеа треба до февруари да чекам...

Howard : Sheldon knows Football?
Leonard : Apparently.
Howard : I mean Quidditch sure, but Football?
Leonard : Sheldon, how do you know this stuff?
Sheldon : I grew up in Texas. Football is ubiquitous in Texas. Pro Football, college Football, High School Football, Pee-wee Football; In fact, every form of Football except the original: European Football, which most Texans believe to be a commie plot.
Leonard : Unbelievable.
Sheldon : If you're interested, I also know all about frying meat that isn't chicken as if it were chicken.
Leonard : So, you could teach me?
Sheldon : Football, or chicken fried meats?
Leonard : Football! I'm going to Penny's on Saturday to watch a game with her friends, and I don't want to look like an idiot. I want to blend in.
Sheldon : If you want to blend in with Penny's friends I think looking like an idiot would be the perfect camouflage.

1. not so funny but priceless :tv:
2. remarkably hilarious :vozbud::vozbud: :pos2::pos2::pos2::pos::poss:

хахах Базингите му се најаки !

teaching Penny Physics...

Абе, а Пени и Шелдон да не завршат на крај заедно, а?
Така нешо ми е сумливо а на средина на 2ра сезона сум инаку....
Патем, Шелдон е ЅВЕР.
На почеток не го сакав, ама сеа ми е омилен дефинитивно

Абе, а Пени и Шелдон да не завршат на крај заедно, а?
Така нешо ми е сумливо а на средина на 2ра сезона сум инаку....
Патем, Шелдон е ЅВЕР.
На почеток не го сакав, ама сеа ми е омилен дефинитивно

ај чим веќе праша, не нажалост нема да завршат бар не од ова досега што има излезено... а верувам дека и понатака нема ништо да се деси меѓу нив, сепак поради големата умствена и духовна развиеност, Шелдон нема проблем со либидото и сексуалните нагони... иако може да ја има која сака буквално... иначе Шелдон ја понижува Пени поради нејзиниот недостатог на образование. имаше "афера" со мајката на Ленард, таа е единствената особа од спротивниот пол со која Шелдон би можел да биде на иста бранова должина.

сезона 3, епизода 9 можеби најаката досега излезена!

На 1 февруари излегва 14-тата епизода од трета сезона.
In order to solve a daunting physics problem, Sheldon begs Penny to let him work at her restaurant.
Сите го знајме Шелдон какви филозофии врти за храната, сега замислете како ќе тече епизодата..:tv::tv:

Пример:
“This sandwich is an unmitigated disaster. I asked for turkey and roast beef with lettuce and swiss on whole wheat.” “What did they give you?” asks Raj. “Turkey and roast beef with swiss and lettuce on whole wheat. “It’s the right ingredients but in the wrong order. In a proper sandwich, the cheese is adjacent to the bread to create a moisture barrier against the lettuce. They might as well drag this thing to a carwash!

Лудница беше епизодава, се откачи Шелдон скроз...

Базинга, се поинтересни и поинтересни ми се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom