Тетка Сабинче Almighty

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Аман од Сабинава....

Сабина би ја запалил на сред скопски плоштад на клада.Па наредниот ден во светските медиуми да има натпис "Првата вештерка прв пат после 500 години запалена во Македонија".

haha Zverka e tetka Sabince be sto vi e:DD Abe ste go gleadele li milan tarot hahahaha e toj bukvalno se zaebava so lugjeto ovaa e barem malce seriozna :DD :pos2::pos2::pos2: samo ne znam kako moze da se javuvaat lugje na takvi glupi emisii....

Леле сега го слушам ова, аууууууу умирам од смеење!!!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Сабина живее на 20 метри од мене......

Знаете како идат емисиите на Сабинче ?
Гледач:Здраво,имам 18 години
Сабина:Аа,видим ту ето,имаш 39 година
Г-Не,имам 18
С-Да ,да ја то ту со формуле рачунам,видим мушко сте
Г-Не,Женско
С-Да,рекла сам ти,женско си.Видим живиш во зграду.
Г-Живеам во кука.....
С-Знам,знам,видела сам
..............

А,да и најпознатите фрази на Алмигхту Сабина
-Среча У Кучи
-Оп,БЕБЕНЦЕ !
-Видим имаш неки документи !
-Знала сам,немораш да ми кажуеш

Еве ги фамозните зборови ан тетка Сабинче:

• У кучу весеље
  • У кучу нешто планираш
  • На далеко ти стои среча
  • Од Бога е добро
  • Неки глас очекуваш
  • Неки документи
  • Неки документи че да се решат
  • Изненада среча
  • Фино ти стои
  • Многу ти љубоморат од на таткоти/маж ти страната
  • Добра си особа
  • Нешто болесна си била
  • Неки далеки пут ти стои
  • Нека особа је расеана
  • Нешто се надаш
  • Нешто у место ти стои али се че да се реше
  • Много се надаш
  • На далеку ти стои
  • Нека особа је несречна
  • Све че да се реши
  • Неки пари очекуваш
Мене не ми е јасно како може да постои уште некој кој и и верува на оваа лажга? Како може сите нас да не очекува иста судбина: Несречни сме биле, болесни, неки документи ни стојат али се че да се реши и пуно среча`.

Е па јас не сум ја видела темава..Како така...За тетка Сабинче има многу да се кажува...:pos2::pos2:..А најјак беше муабетов се јавува некоја жена и нешто Сабинче и кажува и сега како така мора да им го пофали мужот..И и вика на оваа:-"мужти е много добар".А оваа другата и кажува:"мажот ми не е добар,починат е"...Абе сум се газела од смеење...

Прв пат ја гледав пред неколку месеци, да е здрава и жива Дивајн што ми пиша смс да пуштам НТВ. Јованка Броз:nesvest:

Кои глупости ги кажува женава еј! Исто па исто. А интересна беше кога еден гледач ја нарече лажга и оваа се навреди. Демек како тоа, сите нејзе ја благословувале, а тој така да ја навреди.
Со еден гледач испадна да му се обраќа како да е женско и да го праша мажот и` што е во хороскоп, па гледачов да и` рече: „Па, јас сум мажот“:pos2:
Јас нејзе не и` се чудам толку, што да прави жената, толку може. Ама оние што и` се јавуваат и прават муабети со нејзе не знам шо памет имаат :tapp:

Ша си ти у ороскопу?:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom