Тетка Сабинче Almighty

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахахахаха......вакви како имаме заебавано гатачи што се со мајка ми ...
Еднаш исто во прилеп имаше една мн прочуена гатачка по нејзините ВетроМагливи способности.И со мајка ми идеме таму,и пошто мајка ми ептен млада на лик и се преставуе као 24 години, и вика ај кажи ми дали ќе се мажам воа она вака така дали ќе имам дете и првото какво ќе биде. И јас седам до неа и снимам со мобилниот на диктафон а гатачкава почнуе-
Гледам среќа имаш ќе се омажиш во странство,вака така, дечкото што го имаш моментлано не ти е за тебе некој од странство ќе те земи и ќе имаш многу убава ќерка (демек прво дете што ќе го има),и ќе ја родиш можи на постари години ама ќе биде мн успешна бла бла бла бла....
Јас седам до неа и се газам од смеење јеботе:),која ќерка коа јас сам и прво дете и не ме родила доцна туку на 19 години плус мажена и разведена (фала богу).Плус вика ќе се омажиш за супер човек а уствари тај што ме склепал мене је најголем булјаш коа и да се видиме се караме....

hahahaa...абе тоа гатачкиве ти сееее...ама незнма зш од една страна верувам у такви ствари......:toe::toe::toe::toe:

Ново ново ново.Тетка Сабинче секоја среда на Телевизија тиквешија во 9 сааат.Ајде тетка Сабинче да ви каже о будучност.

се што знае е дека има проблеми со документи ...:tapp:

Aко слушаш турбо фолк си сељак нели?Колку сте паметни, ви нема рамни:nesvest:

Ја имам така случајно забележано на една струмичка Тв мислам ја даваа така една емисија и малце погледав и се насмеав едно убаво :pos: :pos:

Иначе гостинка беше порано кај Боки 13 у емисија ако не се лажам :) :)

Ја имам така случајно забележано на една струмичка Тв мислам ја даваа така една емисија и малце погледав и се насмеав едно убаво :pos: :pos:

Иначе гостинка беше порано кај Боки 13 у емисија ако не се лажам :) :)
да да ја гледав таа епизода :pos2: .. пуста досада :tapp:

Луге бе ... Мислам ве молам... не ја знам типкава ама сигурна сум дека е некој од типот на онајврачот шо водеше на времето фактор Х на сител ...
И прави разговори од типот на :
Гатач Деген - “Гледам дека живеете многу високо “
Гледач - „Живеам на приземје “
Гатач Деген - „ Имате 2 деца и се јавувате заради проблеми со поголемото “
Гледач - „ Не сум женет и немам деца “

ВЕрвајтеме дека ко го гледав ова се топкав од смеење .. али па и сите шо излегват по телевизии се такви ...
Така да многу ми е мака што неам амазон за да ја гледам таа комедиа :vozbud::vozbud::vozbud:

Мене ми е идиотско на пример некој ќе прати порака и ќе каже „Сакам да дознаам дали ќе отпатувам негде?“, а оваа ќе почне „Ахааа, ајмо сад да почнемо. Ево неке паре, неке докумеееееенте, глас у куууучу, весееееље... Ето тако... Ајмо следеча порака...“ И така истото го врти на буквално сите, а будалите и праќаат пораки. :pos:

Инаку пред некое време навечер ја имаше на АТВ, ја гледав и се клештев со саати. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom