1. ovaa neznae na koj jazik zbori
2. ziveam blisku do amazon TV i ednas ko za belja me sretna tipkava na ulica... abe ziv otok mi kazuva sto ke mi se desi vo idnina kako ke bidam so zdravje.. a ne i rekov nisto ZENAVA E LUDA
А кај е btw Амазон ТВ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. ovaa neznae na koj jazik zbori
2. ziveam blisku do amazon TV i ednas ko za belja me sretna tipkava na ulica... abe ziv otok mi kazuva sto ke mi se desi vo idnina kako ke bidam so zdravje.. a ne i rekov nisto ZENAVA E LUDA
Е штоо и фали на Сабинче.... мене идол ми станува.... баш као не така и јас гледам на кафе... ај ви се молам... ова последен пат вака за мојот ментор.. за мојата Сабинче:pos2::pos2:Како може ваква жена да води емисија не ми е јасно.. Ама трагедијата е што луѓе трошат пари на неа !:pos2:
Vo Zelezara!!!!!!А кај е btw Амазон ТВ?
кај можам да го начекам дотичниов ѕвер?Не, не не е инвентивна. Едно време беше интересна поради акцентот, вокабуларот и општо целата појава.
Саше Фактор Х е тоа е веќе друга приказна. Тоа е лирика, поезија, мистерија, евангелие, милозвучие. Начинот на кој самиот си составува глаголски именки, сврзиници и прилози би ги довело Конески и Кепески во инфериорно лудило. А плус ќе ти ја најде среќната црква. Ти во св. Јован ќе одиш, ти во Св. Петка. Се топам кога го слушам да на крај и не е важно колку промашил а колку не. Саше![]()
Не, не не е инвентивна. Едно време беше интересна поради акцентот, вокабуларот и општо целата појава.
Саше Фактор Х е тоа е веќе друга приказна. Тоа е лирика, поезија, мистерија, евангелие, милозвучие. Начинот на кој самиот си составува глаголски именки, сврзиници и прилози би ги довело Конески и Кепески во инфериорно лудило. А плус ќе ти ја најде среќната црква. Ти во св. Јован ќе одиш, ти во Св. Петка. Се топам кога го слушам да на крај и не е важно колку промашил а колку не. Саше![]()
патем, може да прашам зашто темава е во мистерии? има нешто мистериозно во сабина?единствено мистериозно нешто е -зашто и се јавуваат луѓе и зашто идат кај нејзе и зашто даваат пари за тоа? :lud:
Саше: Имате ли круша во дворот?
Гледач:Не
Саше:Сечете ја крушата
Гlедач:Ама немам круша
Саше: сечете ја крушата:tv: