Тетка Сабинче Almighty

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав еднаш кога бев кај Скул дома (она фаќа Амазон :pos:).

Кај сите го верглаше истото: Имаш нека тежина, неки документи, нешто си расеан, имаш тежина, неки документи, чекаш некој глас, нека тежина, неки документи, нешто те мачии, нешто ти стои, неки документи, нешто ти стои...

Дај бе снимајте ја :vozbud:
Ау да, се сеќавам на таа вечер.:pos:

Acid ќе доживееше нервен слом бидејќи го терав два часа без прекин да ја гледаме Сабина.:vozbud:

Не за друго, пративме порака и чекавме да ни каже дали документите ќе се средат, и не ни кажа.:(

Ау да, се сеќавам на таа вечер.:pos:

Acid ќе доживееше нервен слом бидејќи го терав два часа без прекин да ја гледаме Сабина.:vozbud:

Не за друго, пративме порака и чекавме да ни каже дали документите ќе се средат, и не ни кажа.:(

Подобро што не ви кажала,болно ќе беше да ви речеше "Гледајте ја следната емисија"...:)

Еее колку пати сум гледала кога ништо нема да погоди и од што нема каде ќе рече "аууу, се исклучи гледачот":pos2:

Како да не ја гледам кога ми го разубавува вторникот (да не се разбереме погрешно,не ја чекам со пуканки пред ТВ,ако ми текне пуштам)А отвори уста се пукам од смеење,лудило е жената.Кои комбинации на облека ги прави аууу,крај.Еднаш никој не и се јави,немаше ни пораки и почна да зборува како некоја нејзина пријателка и кажала дека она била многу добра и требала да биде филмска ѕвезда и бла бла бла,се внесе ептен во муабетот.

Kartite na tetka Sabince koja i shepotat uste pred da gi otvori:

Ljubov:
sms: dali ke se smiram so deckoto?
Duso ti si mnogu dobra osoba.. mnogu intelegentna.. si mi bila nesto nervozna.. bila si oshtecena... problemi doma.. ali ke pomine.. ne e tvoja vina... pozdrav do tebe
Zdravje:
Bila si mi nesto bolna... ali sve ce pomine... ne se sekiraj. ti si mnogu dobra osoba.. bila si nesto ostecena doma..

Rabota:
Gledam tuka si bila nesto ostecena.. ke mi budes bolna... mnogu nervozna si mi... ali posle nova godina sve ce se sredi.. nemoj tolku da si nervozna... ti si mnogu intelegentna osoba

SMS: 2.5.1975
5ti vtori hmmm.. vodolija.. vodolije su mnogo ljubomorne.. bices nesto ostecena... ti si mnogu dobra osoba...

Pozajmeno od drugarkata Ruzica Pejovikj ( Seir 2ka mislam):
(tipkata prasuva za bratot dal ke odi u stranstvo)
Ceka on nekoi dokumenti, bice neto ostecen ali ke odi... ti si mnogu intelegentna osoba (site pogore na ova odgovaraat so da dokolku javuvanjeto e u zivo) vo kukjata imas ikona na Bogorodica... (na sto tipkava odgovara: ne muslimanka sum:pos2:)

Tetka Sabince kaj hermafroditot Boki13 se pofali deka i stigale po 750-850 poraki vo emisija.... dali ima navistina tolku glupav narod?

Леле, оваа Сабина ме вади од такт кога ја видам, исто како и Кака‘!
Ја имаше на кумановската Нова ТВ порано и се јавуваа многу, во првите неколку недели, после немаше никој и више ја нема, сега ја заменила некоја Глорија :)
На сите истото им го вика: Била си оштечена, нешто е НАПРАЕНО од на ТАТКО ТИ страната! :) :) :)
Ама, сите имаат среќна иднина.

Абе излитена работа е ова.Ги има мал милион вуду врачеви,шамани што лечат од сите болести,бајачки,гатачки на карти што гледаат у будучност и ред други глупости што се појавуваат на ТВ.Ништо ново.

Искрено, во тарот не верувам, па ни во ништо слично. Побрзо ќе поверувам ако ми кажеш дека Александар Македонски е воскреснат од мртвите, отколку во тарот картите, посебно во "Тетка Сабинче" :tapp:

хехехе се згазив од смеење кога беше кај боки13, до тогаш не ја знаев ама беше закон хахаха дури и боки се заебаваше со неа

жената е закон еднаш ја фатив на тв случајно, абе се изгазив од смеење, а некни кај Боки 13 е тоа беше крај на приказната

Темава е за Чек дис аут не за мистерија...што е оваа мистерија,едноствано тапа кога е на другите програми,уклучуваш и фаќаш сеир на кило...инаку тетката почнала и да пее во емисијата се разбира по желба на гледачите :pos:

А да ми каже некој на која програма се имитува оваа "хумористична" емисија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom