Тетка Сабинче Almighty

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав кога беше гостинка на Топ Шоу кај Боки.

Проспаст, а за таа Амазон програмата првпат слушам, али сигурно си потполнуваат време со неа. Се исто па исто.

Добра е бе Сабина ми ја разубавуваше неделата,слатко си се смеев на глупости што ги шљапаше:pos:..Више не ми ја пуштаат,ја замениле со друга..:sukaloo:..Не пуштам више Нова ТВ во недела 19 часот(или колку и да беше) Ахх..бе Сабинче кај ми отиде:pos:
Главни муабети:
-Ти стои среќа на далек пат..
-Била си нешто оштечена..
-Нешто ти е направено од мажот/татко ти страна
-Била си нешто ко болна..
-Ке се жениш/мажиш на далеко..
-Неки документи треба да се решат
-Све ти стои у место..
и главното...: Што си во хороскоп? бла бла..тоа и тоа..Епа многу си добар..жена ти што е ....И она е добра..Децата ----- и они исто..
..and all the same...:pipi:
Само јавете се кај тетка Сабина она ке ви ги реши проблемите.:zver::cuc:
...Гледам и пеачка решила да стане..:sakas_ust

Сабинчето?? Еххх само она сфаќа бе...На сите божји деца иста им е судбината :pos: :pos: :pos:

Прееска нa СВЕТ, имаше некоја нејзина колешка, ама оваа конкретизира датуми :) А не како Сабинче, ти едно прашуваш, таа друго одговара :)

На една и кажа дека, со тој што е сега, ќе биде подолго во врска но нема да се омажи за него, туку за Холанѓанец, и тоа во првите 15 дена од месец мај 2008, и ќе се омажи за него во јануари 2009, и дека тогаш ќе има големи снегови! :)

Како може ваква жена да води емисија не ми е јасно.. Ама трагедијата е што луѓе трошат пари на неа !:pos2:

Ама кај боки у емисија беше легенда, особено кога ја пееше " Битола Мој Роден Крај ":nesvest::pos2:

Не знам само која е од глупа поглупа, дали Сабина или нејзината колешка од А1, од Патот на светлината (заборавив како се викаше).

temava definitivno za vo seir:pos2:
i jas cesto ja fakam vo vtornik ali ne mi teknuva na koja programa.Se sekavam ednas odi programata vo zivo a ovaa se mesti da ja slikaat:pos:i posle cela emisija se falese deka od "svet" dosle da ja slikaat,demek cel balkan razbral za nea:pos:

Не знам само која е од глупа поглупа, дали Сабина или нејзината колешка од А1, од Патот на светлината (заборавив како се викаше).

Драгче :) Нејзината емисија само еднаш ја загледав и тоа пред 3-4 години, сега повторно е on track, само што сега минимум 45 минути рекламира спонзори, некакви чаеви и слично и дури после тоа започнува емисијата :)

temava definitivno za vo seir:pos2:
i jas cesto ja fakam vo vtornik ali ne mi teknuva na koja programa.Se sekavam ednas odi programata vo zivo a ovaa se mesti da ja slikaat:pos:i posle cela emisija se falese deka od "svet" dosle da ja slikaat,demek cel balkan razbral za nea:pos:

Само нека дознае колку видовити Бранки има како неа (CLAPS)

Таа колешката на А1 уствари и е баба на една моја другарка:tv:
знам и она ми збореше како ги тапшала :tapp: и си праела моабет со луѓе (не дека нешо видовита, али они праат пари на луѓе без среќа т.е. без памет, и оние што имаат лекарско)

Или шо барам да зборам за Сабрина или Вале по весници шо глеа на гравче... :D ДАЈ ЗАТВОРЕТЕ ЈА ТЕМАВА, БОДЕ НА ОЧИ
сори за капс :P

Со мајка ми ја имаме неколку пати гледано, сме се смееле како ненормални и еднаш на заебанција ипративме порака, демек за мене.

Пораката гласеше
Датум на раѓање 13.03.1986, кажете ми за факултет, љубов...Поздрав од Ана

Одговор
Имаш нешто тежина, мислиш све ти стои у место. Болна била си нешто. Добра си особа и паметна си па со школо нема проблеми. Љубов нема тука да најдеш, на далеко само, надвор од државава. Само надвор.
:pos2: Што сеа да се селам или нема љубов испаѓа работава!:pos2::zver:
:pos::pos::pos:

Еднаш и пишав: „Дали ќе ми се падне горнотриаголна форма на детерминанти на утрешниот тест по линеарна алгебра?“
одма ми ја сменија пораката и нишо не ми одговори :toe:

А најбоље беше коа некој имаше пратено 2 пораки и првата беше: „бла бла бла те сакаме мно“ и втората порака (продолжение, нали) беше: „гу сабина“ и оваа почна: „Агугугугугу, хихихи, почнавте и да и гукате на ваша Сабинче.. агу гу гу и за вас “

1. ovaa neznae na koj jazik zbori
2. ziveam blisku do amazon TV i ednas ko za belja me sretna tipkava na ulica... abe ziv otok mi kazuva sto ke mi se desi vo idnina kako ke bidam so zdravje.. a ne i rekov nisto ZENAVA E LUDA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom