- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Најс.Birmingham 2-X
Најс.Birmingham 2-X
Gledam site ja igraat 1, 1&3+, i da ti kazam pravo se iznervirav i rekov kontra ke ja igramМестена или така ја погоди?
Dolgopolov-Tsonga 75 36 76Друже Иснер се вика иначе изгуби за жал ме изненади овој тенисер.Сепак плавава подлога не е за него нека пука на тврда..
За утре Цонга-Долгополов +20.5 а може да се проба и 21.5..
па кога не играм тикет сите пишуваат типови и погодуваат а баш сега кога сакам да одиграм тикет никој ништо не постира
Сега ми текна дека бараше типови и дека јас ти кажав Атлетико-Атлетик 3+.Почекај до утре ќе почнат да типуваат кога тогаш .
Еве од мене Атлетико-Атлетик 3+
Ке игра Пандев со лавеци во напад , позади нив ке биде хамшик .i za site so sakaat da go igraat Napoli
Kazneti:Dzemaili, Aronica, Cavani
Povredeni:Campagnaro, Donadel
Mислиш од Пелагонка 2 е префрлена кај Гроздот. Јас минатиот викенд таму уплатив.Битолчани,Евро Гол што беше кај Гроздот кај која Пелагонка е префрлена 1 или 2?
Извинете за оф.
А зошто би победувала Валенсија? ЛШ обезбеди, можи комотно со 2 тим да излези и да изгуби или да изиграат некое реми 2-2.Пробајте ја на ситно валенсија утре 1/2,реал и барса имаја по еден пресврт,валенсија ми се чинит дек немаше,а трансфери следат знајте како е. .