Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Дајте некои фиксови за утре со 10-15 коефициент

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
da prasam nesto ako se fati tiket i eden natprevar e susp ?
vo Betpoint e igrano

Cluj - CFR Cluj imase tepacka vo teren megu fudbalerite :)

http://lsh.lshunter.tv/static/popups/9462802655440.html
треба да заврши колото на билтенот,зошто можно е до крајот на колото да биде преигран или доигран(тешко,ама не и неможно во вакви лиги)

некој да даде поконкретно инфо за натпреваров,и јас го имам на тикет,а уште тој ми фали........

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Интересен тикет, ќе оди на мала уплата. Може да пробате на 20-30 уплата, коефициентот се движи околу 200.
bwin.jpg

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Надевам се дека ќе помогнам на некој ;)

Алиага - Банвит , Алиага +7,5. Првата утакмица заврши со 19 разлика победа на Банвит дома , али неколку факроти придонесеа за тоа. Прво најдобрио играч на Алиага немаше свој ден , катастрофална игра. Второ судиите ги осакатија Алиага со судење на лични , скоро дупло повеќе од Банвит. Трето , со тоа судење рипна нервозата и падна концетрацијата на Алиага , па 4/4 ја загубија со 14 разлика.
Алиага на последните 5 утакмици дома е 1-4 , али 3 од тие 4 порази се тесни ( 83:85 со Галата , 94:98 со Каршијака , 86:89 со Турк Телеком и 68:79 од Ефес).
Оваа сезона Алиага тепа дома против банвит 70:65.
Очекувам по тесна утакмица , сеедно којтепа , ама мислам дека нема да се повторат горните клучни фактори и денес. Иначе овоа е 1/4 финале плејоф , до 2 добиени.

Чикаго се без Ноа ( први центар ) и Роуз ( најдобрио играч). Имајте на ум у случај да одиграте на Чикаго 1 @ 1.45.

Урал без тројца клучни играчи од среднио ред , од кои еден е најдобриот стрелец на екипата Петрович 41 нат , 8 гола. Коеф за Новгород падна од 2.20 на 1.80. Новгород игра за директен пласман у Прва лига , 93 бода имат заедно со Аланиа , Аланиа игра дома со Брест. Бодовите на Урал не му требат. Предпоследно коло.
Динамо Брианск ( не брест ко шо сум го пишал погоре :D ) се без : Dinamo Bryansk: Jokic, Vasyanovich, Korytko, Golubov, Mukhutdinov

Емполи пад на коеф од 2.70 на 1.60 ! Албино стандард без пола екипа ко шо игра у последните неколку утакмици.

Ај прати линк по ПП или тука од кого се? на фб или?

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
дајте бе некои типови за утре
Извини вака, а да идеш на Камен Мост и таму да поставуваш вакви барања/молби ? :noze:

Не е тешко и сам да го отвориш нетот и да најдеп нели ;)

L

Löwe

Гостин
Или пак федерер од раонич..
Тоа ништо чудно. Раонич е во невројатна форма, + има страшен сервис, а новава подлога во Мадрид е измислена за сервер. За Роџер не знаеме колку и како се подготвувал за земја.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
па кога не играм тикет сите пишуваат типови и погодуваат а баш сега кога сакам да одиграм тикет никој ништо не постира :mad:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
па кога не играм тикет сите пишуваат типови и погодуваат а баш сега кога сакам да одиграм тикет никој ништо не постира :mad:
Почекај до утре ќе почнат да типуваат кога тогаш :).
Еве од мене Атлетико-Атлетик 3+

Kajgana Shop

На врв Bottom