Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Хејтот и ја не го сфаќам ама си ја научив лекцијата за друг пат, не читај ривјуа веќе, идеш во кино и оставаш да ти остави импресии свои филмот. Колку само негативности прочитав пред да идам на филмот и имав у минус очекувања.

Кога можеа БвС да го направат лош филм, што да се очекува од нив...

azA5q9p_700b.jpg

CGI беше преглуп особено во 3D кога го гледав, и на крајот вилланот како движеше со телото ми беше реално смешно, ко главен на некоја 3Д аркадна игра :D

Jas go gledav BvS u bluray pak, also extended od 3 saata I 15tina min.
I stom izdrzav tolku, filmot mi e ok. Somewhat uzivav.
Jade hejt za gluposti. Za fucking Martha, sto ne e najlosoto nesto ikad, na 2ro gledanje se gleda deka kon toa vodea.

Mislam deka sum premnogu slab na vakvite superherojski filmovi, ednostvano ne mozam da gi hejtam.

CGI беше преглуп особено во 3D кога го гледав, и на крајот вилланот како движеше со телото ми беше реално смешно, ко главен на некоја 3Д аркадна игра :D
Само мене ме палеше тоа движењето?

Пред некој ден го гледав The Killing Joke. Што да кажам. Целосна адаптација на стрипот (што е ок) и апсолутно ништо ново не е додадено на приказната (што малце ме разочара)... Оние први 20 минути мене ми беа ок, како нова свежа приказна што претходи на главната сторија, ама искрено и да ги немаше никој немаше да забележи. Не додадоа ама баш ништо ново. Во ред е да се игра на безбедно и да не се чепка многу во вакво ремек дело, ама очекував барем малку да ризикуваат. Некако се надевав дека крајот ќе го изменат малку, дека ќе видиме нешто повеќе од стрипот, ама ништо од тоа....

Мене не ми е Deathstroke толку ко за JL villain, се мислам за солото го спремаат, барем пологично ми е.
Не знам како истиот би бил предизвик за да се ангажира цел League на него, ама ајде ќе видиме...

Мене не ми е Deathstroke толку ко за JL villain, се мислам за солото го спремаат, барем пологично ми е.
Не знам како истиот би бил предизвик за да се ангажира цел League на него, ама ајде ќе видиме...
Deathstroke не е главниот villain на Justice League. Потврдено е дека главниот негативец е Steppenwolf и неговите миниони parademons. Во оваа сцена (од BvS UC) е Steppenwolf.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom