- Член од
- 26 февруари 2016
- Мислења
- 5.419
- Поени од реакции
- 13.604
Конечно го гледав Civil War (знам дека доцнам, али тоа е). Добар филм. Колку и да сакам да ги бранам DC (пошто повеќе ги сакам нивните стрипови од Марвел), кога е филм во прашање, Марвел ги растура. Знаат што сакаат фановите. Age of Ultron за мене беше просечен, и им требаше баш ваков филм за пак да го кренат интересот. Солидна приказна, одлична акција, се на се добро изведено.
Новите ликови се супер. Штета што нема во најава соло филм за Блек Пантер. За Спајдермен бев загрижен, ама ова за мене е сосема ок. Интересен свеж пристап. Само со оваа минутажа Холанд за мене го надмина Гарфилд. Едвај го чекам филмот во 2017. Добро е што ќе го има и Тони Старк во новиот Спајдермен. Двајцата се интересно дуо. Iron Man како ментор на Spiderman. Би го гледал ова секогаш и секаде. Посебно со Дауни Џуниор и Холанд.
Новите ликови се супер. Штета што нема во најава соло филм за Блек Пантер. За Спајдермен бев загрижен, ама ова за мене е сосема ок. Интересен свеж пристап. Само со оваа минутажа Холанд за мене го надмина Гарфилд. Едвај го чекам филмот во 2017. Добро е што ќе го има и Тони Старк во новиот Спајдермен. Двајцата се интересно дуо. Iron Man како ментор на Spiderman. Би го гледал ова секогаш и секаде. Посебно со Дауни Џуниор и Холанд.