- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.263
- Поени од реакции
- 8.379
Да, и оваа ја спомнаа дека била слична, треба да се ѕирне.
мене па после 2еп ми стана досадна алице
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, и оваа ја спомнаа дека била слична, треба да се ѕирне.
Значи подобро и да не ја почнувам.мене па после 2еп ми стана досадна алице
Најдов каде се менува, фала.Избери во опции Korean(original) with English subtitles.
Не ми беше нешто посебно на почетокот, интересна беше не велам не, но во 6 епизода, Gganbu мислам дека се викаше, стана одлична, се развија карактерите добија некоја димензија и си заслужи место во подобрите серии на Нетфликс.
Ако сакаш independent movies нема да гледаш Нетфликс друже, него ќе бараш торенти зашто најчесто таквите филмови не стигнуваат до популарни стриминг платформи, освен ако не лапнат некоја значајна награда на фестивал.
И мене не ми се свиѓа тоа форсирање на одредени серии и филмови, али работат за гледаност, а штом некоја серија/филм има добра гледаност ја истакнуваат и форсираат уште повеќе за што повеќе гледаност.ne mislev na toj tip na independent... poveke na nesto sto ne e striktno forsirano od netflix, za sto oni otkupile prava. ima kup takvi na platformata samo obicno ne se americki... problem e sto ja sirat sega zarazata i kaj drugite... korea kolku i da ne ja sakam ima dobra nezavisna kinematografija i ova se plasam e pocetok na trend, prvo ova a veke najavena e i koreanska netfiks verzija na la casa de papel...
Вчера ја изгледав цела. Прекрасна серија! Едвај чекам за сезона 2. Ме интересира како ќе се одомаќини на македонски? Игра со лигни (не лигњи, тоа е од српски) или?