Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве замолувам ако може барем моментда пишувате нешто што не е депресивно навистина ние иако викаме муда немаме ама на дело сме добри, тоа е добро јас иако немам право да одам платен војник сепак се пријавив во АРМ од каде знаете може ќе дојде ден на солун да се вее и македонско знаме-од каде знаете за наредниве 20 години,епа млади форумџии под 23 години пријавете се доброволно во АРМ па потоа одите платен војник повторувам под 23 години.
Да знаеш ме замисли...тоа авиончето делуваше некако заканувачки.
Ако полета од Лерин со малку среќа би стигнало и до Солун таман да даде воздушна поддршка на фалангата...
не сестро, не славите туку жалите поТе молам немој со пародии и прекинете со бугарскиот домаќин да провоцирате без потреба на темава каде славиме независност а не 20 годинии од вмро.
Патем еве ви го хитот, кој ли ја гласал оваа песна тастатурата да му се расипе.
дечко темава е за прославата за независноста , а не за глупостите што ги тресеш тиЈас сум за правда и не ги мразам соседите поради тоз што не окупираа-распарчија....убиваа крадеа артефакти и.т.н
Мислам на политичко решенир со помош на меѓународните сили бидејќи важноста на турција е есенцијална турција ќе лобира за истата да се врати на РМ или барем автономија да добијат.
Зарем ти не осеќаш обврска да служиш и преѕтседателот да ти биде врховен командант ако има потребаа евентуално???
да не бил 29 ноември незнам дали воопшто би бил некогаш 8 септемврине сестро, не славите туку жалите по
29 ноември![]()
да не бил 29 ноември незнам дали воопшто би бил некогаш 8 септември или кој и да би бил друг![]()