Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Четкар (y)

Ебати политиката ,абе гледајте ја музичката програма се запнале за Груевски...Ко да ви е дечко не дај Боже :pos:

Да прашам кај мене на ЗУЛУ имаше фонија кога се случуваше делот пред музејот на македонската борба за независнот и самостојност. Како беше кај вас или уште поубаво некој што бил во живо да каже нешто во врска со тој дел од прославата.

Тука нема место за партиски поделби не славиме партија туку наша држава со кохезивна моќ доволна да издржи и покрај тешки времиња.

Да Живее Македонија!!!!!!

Колку мала држава сме а колку музика имаме тоа е чудо. Јас кога ќе ме прашат вака ја опишувам Македонија.
Музика, Храна, Вино, Историја, Култура и Природа.

НЕ ЈА ПОЛИТИЗИРАЈТЕ ТЕМАВА (т.е. немојте толку очигледно, оти веќе е исполитизирана)

ОК е забелешката. Но мислам дека муабетот доста лежерно се одвива. И се однесува на еден дел од прославата. Јас лично веднаш би престанал со коментирање кога ќе осетам политички набој.

Замислувам, а замисли тоа што го кажува може и да го видиме.

Туку како ти се допадна Балетот комбиниран со народните ора и филхармонијата?

Ти за жал неможеш ништо да видиш, дојди овде да поживееш, лесно е од Германија да гледаш колку ни е убаво овде. И чудна работа сите што сте ги сместиле газовите далеку од дома вие нас ни солите памет и ни кажувате како е. Мислам како ние да не живееме овде 24 часа во денот вие од илјадници км знаете како ни е. Треба да се засрамите бидејќи сте најголеми провокатори, а нигде ве нема кога требате. Стварно иритирате.

Кажав претходно дека театарот пред музејот ме остави без зборови.

ova me potseti na nacisticka germanija i fasisticka italija samo sto nie neame muda samo digame calam!

nice-things-cat.jpg

1288593773319.jpg

Дај не заебавај...

признај си ...дека и пред говорот си го знаеше ова:ROFLMAO:- т.е. бате - ти изгледа се сомневаш во искреноста на Груевски- (но, твој проблем) . Впрочем сите негови говори биле искрени и кои со време се докажале .
ова истово не би можел да го кажам за некој негов претходник :pos:

Па и помина едно мало авионче, цесна ли беше или некој друг модел. Навистина смешно изгледаше, коментирам од естетски аспект и во споредба со веќе етаблираните паради кои се случуваат секоја година во поразвиените земји. Ама добро, на секого колку му е долга чергата... Македонската величествена авијација се состои од три хеликоптера во функција и еден расипан.

Типот на авионот беше “кад пораснем и кад ме пољуби принцеза бичу Цесна„...
Некакво ултралесно со сингерица (ротакс) :D
Можеле да се потрудат повеќе....

Колку мала држава сме а колку музика имаме тоа е чудо. Јас кога ќе ме прашат вака ја опишувам Македонија.
Музика, Храна, Вино, Историја, Култура и Природа.

Сето тоа изгледа повеќе магично што повеќе се оддалечуваш од предметот на восхит...вежбање на периферниот вид...:)

Ти за жал неможеш ништо да видиш, дојди овде да поживееш, лесно е од Германија да гледаш колку ни е убаво овде. И чудна работа сите што сте ги сместиле газовите далеку од дома вие нас ни солите памет и ни кажувате како е. Мислам како ние да не живееме овде 24 часа во денот вие од илјадници км знаете како ни е. Треба да се засрамите бидејќи сте најголеми провокатори, а нигде ве нема кога требате. Стварно иритирате.

Кажав претходно дека театарот пред музејот ме остави без зборови.

Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom