Да знаеш ме замисли...тоа авиончето делуваше некако заканувачки.Ве замолувам ако може барем моментда пишувате нешто што не е депресивно навистина ние иако викаме муда немаме ама на дело сме добри, тоа е добро јас иако немам право да одам платен војник сепак се пријавив во АРМ од каде знаете може ќе дојде ден на солун да се вее и македонско знаме-од каде знаете за наредниве 20 години,епа млади форумџии под 23 години пријавете се доброволно во АРМ па потоа одите платен војник повторувам под 23 години.
А ја помислив дека трипам.
Јас сум за правда и не ги мразам соседите поради тоз што не окупираа-распарчија....убиваа крадеа артефакти и.т.нДа знаеш ме замисли...тоа авиончето делуваше некако заканувачки.
Ако полета од Лерин со малку среќа би стигнало и до Солун таман да даде воздушна поддршка на фалангата...
не сестро, не славите туку жалите поТе молам немој со пародии и прекинете со бугарскиот домаќин да провоцирате без потреба на темава каде славиме независност а не 20 годинии од вмро.
Патем еве ви го хитот, кој ли ја гласал оваа песна тастатурата да му се расипе.
дечко темава е за прославата за независноста , а не за глупостите што ги тресеш тиЈас сум за правда и не ги мразам соседите поради тоз што не окупираа-распарчија....убиваа крадеа артефакти и.т.н
Мислам на политичко решенир со помош на меѓународните сили бидејќи важноста на турција е есенцијална турција ќе лобира за истата да се врати на РМ или барем автономија да добијат.
Зарем ти не осеќаш обврска да служиш и преѕтседателот да ти биде врховен командант ако има потребаа евентуално???
да не бил 29 ноември незнам дали воопшто би бил некогаш 8 септемврине сестро, не славите туку жалите по
29 ноември
Како што рече Иванов, баталјоните носеа имиња на Илинденци и македонски револуционери, не на Маркс и Енгелс. За таквите како тебе што веруваат дека комунистите ја создадоа државава - пасош в рака и фаќај магла накај Белград или Атина.да не бил 29 ноември незнам дали воопшто би бил некогаш 8 септември или кој и да би бил друг