Те молам немој со пародии и прекинете со бугарскиот домаќин да провоцирате без потреба на темава каде славиме независност а не 20 годинии од вмро.Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.
На Соња мислиш !? Пошо Аце Аце неможеш да не ја знаеш...Која е оваа бе?? Ебати турбо фолкот гнасен.
Оваа му е жена на еден од многуте херои, синови што ги имала Македонија.Која е оваа бе?? Ебати турбо фолкот гнасен.
Ве замолувам ако може барем моментда пишувате нешто што не е депресивно навистина ние иако викаме муда немаме ама на дело сме добри, тоа е добро јас иако немам право да одам платен војник сепак се пријавив во АРМ од каде знаете може ќе дојде ден на солун да се вее и македонско знаме-од каде знаете за наредниве 20 години,епа млади форумџии под 23 години пријавете се доброволно во АРМ па потоа одите платен војник повторувам под 23 години.ova me potseti na nacisticka germanija i fasisticka italija samo sto nie neame muda samo digame calam!
Не е комплекс туку во право е-каде беа исеалениците најјаките на уста патриоти од странство а ништо на дело патем кај беа 2001.Добро Леандра со тебе не се комуницира. Дефинитивно твојот комплекс ги надминува моите ичекувања. Уживај нема потреба да ја упропастуваме темата.
Ако сака и на Ацета нека му биди жена, не е за пејачка, а и песнана...Оваа му е жена на еден од многуте херои, синови што ги имала Македонија.
Али да, песнава за нигде и е....
А ја помислив дека трипам.Луѓе остајте политика...само да го надополнам мојот претходен пост...Елена носеше прозирен фустан, но не напоменав дека не носеше градник!!! Мислам, закон чоек, се опушти чупето, браво...само криво ми е што "талентиве" од МТВ не ја прикажаа во кадар како што треба...а се' беше баш супер, башка осветлена со рефлектор па прозирноста доаѓаше до потполн израз.
Ништо луѓе, чекаме слики од тие што беа на прославата! Ако некој се страми нека ми пушти слика на пп.
Значи, луѓе баталете политика, се случуваат и убави, несекојдневни ..