Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Ве замолувам ако може барем моментда пишувате нешто што не е депресивно навистина ние иако викаме муда немаме ама на дело сме добри, тоа е добро јас иако немам право да одам платен војник сепак се пријавив во АРМ од каде знаете може ќе дојде ден на солун да се вее и македонско знаме-од каде знаете за наредниве 20 години,епа млади форумџии под 23 години пријавете се доброволно во АРМ па потоа одите платен војник повторувам под 23 години.
Да знаеш ме замисли...тоа авиончето делуваше некако заканувачки.
Ако полета од Лерин со малку среќа би стигнало и до Солун таман да даде воздушна поддршка на фалангата...

М

Мартин`

Гостин
Е да заборавив да пишам и дека огнометот беше феноменален.. најдобар дел на целава манифестација.

С

сашенко

Гостин
Интересно беше, јас си поминав супер.Имаше многу народ, имаше расположени фаци насекаде, децата мали беа најрадосни ноќва има да ја памтат цел живот.Прогарамата беше добра, атмосферата одлична здравје па да се собираме така во толкав голем број почесто во иднина.Не е битно сега каде биле грешките во ораганизација и шо можело подобро битно е што се собравме во голем број и што си ја прославивме независноста достојно.Има некаде бројка колку не имаше?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.654
Влатко ги уби сите во првиот ред(додека беа таму) со песната 'Ех да имам ко што немам'. (y)

Член од
5 септември 2011
Мислења
40
Поени од реакции
11
Да знаеш ме замисли...тоа авиончето делуваше некако заканувачки.
Ако полета од Лерин со малку среќа би стигнало и до Солун таман да даде воздушна поддршка на фалангата...
Јас сум за правда и не ги мразам соседите поради тоз што не окупираа-распарчија....убиваа крадеа артефакти и.т.н

Мислам на политичко решенир со помош на меѓународните сили бидејќи важноста на турција е есенцијална турција ќе лобира за истата да се врати на РМ или барем автономија да добијат.

Зарем ти не осеќаш обврска да служиш и преѕтседателот да ти биде врховен командант ако има потребаа евентуално???

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Те молам немој со пародии и прекинете со бугарскиот домаќин да провоцирате без потреба на темава каде славиме независност а не 20 годинии од вмро.
Патем еве ви го хитот, кој ли ја гласал оваа песна тастатурата да му се расипе.
не сестро, не славите туку жалите по
29 ноември :pos::pos:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Мене ми припадна честа да ги најавам големите МИЗАРРРРРР

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Јас сум за правда и не ги мразам соседите поради тоз што не окупираа-распарчија....убиваа крадеа артефакти и.т.н

Мислам на политичко решенир со помош на меѓународните сили бидејќи важноста на турција е есенцијална турција ќе лобира за истата да се врати на РМ или барем автономија да добијат.

Зарем ти не осеќаш обврска да служиш и преѕтседателот да ти биде врховен командант ако има потребаа евентуално???
дечко темава е за прославата за независноста , а не за глупостите што ги тресеш ти

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Пријатели, секој збор е излишен после она што го виде Скопје и Македонија вечерва.

Горд сум што сум дел од оваа нација и што живеам во оваа држава.

Ова беше денес и помина, Александар гордоо ќе продолжи да стои на плоштадот.

Да живее Македонија!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
да не бил 29 ноември незнам дали воопшто би бил некогаш 8 септември или кој и да би бил друг :)
Како што рече Иванов, баталјоните носеа имиња на Илинденци и македонски револуционери, не на Маркс и Енгелс. За таквите како тебе што веруваат дека комунистите ја создадоа државава - пасош в рака и фаќај магла накај Белград или Атина.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Леле луѓе вените на нозете ми се проширија од говорот на Грујо! Нема осет човече!

Се друго - одлично. Особено огнометот и фонтаната... еб*ње.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom