Spartacus

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Цезар е јака фаца ептен а и Красус од сите генерали што пробале да го сопрат ми изгледа најпаметен и најмокен,сепак сам се стекнал со такво богатство :)
Ефектите си биле секогаш добри но сега се уште подобри,квалитетот е на високо ниво,ми се свига што има многу дијалози и драма покрај акција и крв :)

После gods of the arena i blood and sand следува Vengeance па war of the damned така?

После gods of the arena i blood and sand следува Vengeance па war of the damned така?

Да, Vengeance е втора сезона, а War е трета.

Gods of the Arena е prequel. Можеш да гледаш според годините на излагање, значи Blood and Sand, Gods, Vengeance и на крај War. :)

Да, Vengeance е втора сезона, а War е трета.

Gods of the Arena е prequel. Можеш да гледаш според годините на излагање, значи Blood and Sand, Gods, Vengeance и на крај War. :)

Ахам, да, blood and sand го имам гледано на МРТ 1, па вчера ја симнав gods of the arena, но сепак сметам дека е подобро првин да се гледа gods of the arena па потоа blood and sand. Значи Vengeance следува после тие две, да знам да ја симнам :)
А колку епизоди има Vengeance ако знаеш да ми кажеш?

Најслаба последнава сезона.
Таа девојката од Криксус преку такво веќе, колку е досадна.
И каранициве меѓу Спартак и Криксус ич не ми се интересни.
Првата сезона и Gods of the arena беа најдобри.

Одлична серија,одлични ефекти едноставно уживам кога ја гледам

Да не знаете кој ден обично излага нова епизода на замунда ?

Да не знаете кој ден обично излага нова епизода на замунда ?
Моментално паузираат до 5-ти април (две недели) инаку сабота во 4 и нешто наутро :D
Значи на 6-ти ја имаш ;)

Најслаба последнава сезона.
Таа девојката од Криксус преку такво веќе, колку е досадна.
И каранициве меѓу Спартак и Криксус ич не ми се интересни.
Првата сезона и Gods of the arena беа најдобри.

Мене па баш ми е интересна оваа сезона, инаку да се слагам, првата и Gods of the arena беа убедливо наjдобри. :)

Криво ми е што го умреа Криксус, ама само нека се осмелат Ганикус да го чепнат :D

Една од најемоционалните епизоди до сега !

Мене па баш ми е интересна оваа сезона, инаку да се слагам, првата и Gods of the arena беа убедливо наjдобри. :)

Криво ми е што го умреа Криксус, ама само нека се осмелат Ганикус да го чепнат :D

Ау леле го прочитав спојлерот а не ми е гледана последнава. Озбилно????? Аууууууф. А Ганикус срце бе, се чудам како може човек со кафеави очи толку упадлив поглед да има.

Ау леле го прочитав спојлерот а не ми е гледана последнава. Озбилно????? Аууууууф. А Ганикус срце бе, се чудам како може човек со кафеави очи толку упадлив поглед да има.

Да, и jас тоа воопшто не го очекував :(

Да си ибам љубопитноста цццц...што мајка барав да го отворам спојлерот XD

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom