Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто си глуп менаџер што само мисли на иднината на играта а не на реалната игра :D

Дали сериозно мислеше дека со луѓе од форумов ќе успееш да играш толку долго? :D Прашање на време е кога ќе прекине се што се случува на форумов... ептен ми беа смешни трансферите на МанУтдЧемпс кога правеше дилови од типот на "Ај дај ми ги Меси и Роналдо стари се, ја ќе ги то дадам 15 годишниот играч на Шрувсбери за 10 години ќе биде 99 РЕЈТИНГ!!!"

Веќе играме година и некој месец!И мене искрено ми е чудно.
Порано имаше една интересна игра footballidentity заради неа и се зачленив на форумов,имавме македонска лига направено со 5 активни тима со по 11-12 играчи македонци, али згасна.

Кажете ако треба ќе ви пуштам да земете титула тука, само без глупости за откажување. :P

Кoгa не се oткaжaв кoгa игрaше сo 2 aкaунти, никoгaш немa дa се oткaжaм!

Ма немој бре примам гол во 89 од факинг херера...

Ма немој бре примам гол во 89 од факинг херера...
Те дотепав цело прво полувреме и ми даде гол од корнер. Сосема заслужена победа, иако втор пат те тепам вака на крај. :D

Депај (заедно со Гризман) е најдобар асистент во лигава. :icon_lol:

Десет кола играм само со ботови, следните десет играм против вас. Ебем ти распоред!!!

Дај нека се најде некој менаџер на Милан, не иде уше еден тим да се растури.

У првава лига мора да иаме 20 јаки тимови за што поинтересни сезони, неманаџирани и ослабени тимови мислам дека лошо ќе влијаат.

Нека се најде некој да ги менаџира или ќе ги зеам јас доека не се најде таков.

Дај нека се најде некој менаџер на Милан, не иде уше еден тим да се растури.

У првава лига мора да иаме 20 јаки тимови за што поинтересни сезони, неманаџирани и ослабени тимови мислам дека лошо ќе влијаат.

Нека се најде некој да ги менаџира или ќе ги зеам јас доека не се најде таков.
Ќе имам јас место, ама пак многу плачковци ќе се начукаат на темава. xD

Па како да има 20 менаџирани клубови, коа активно ја играат играва 10 души.:D Прошло време дупли профила другови:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom