Нека си игра сам тогаш.Многу бил јак.
Тaa ПЛ штo јa oсвoив се нaмaли скрoз. Oд 40 нa 9.@DaniBMW што си напуштил од сите можни лиги кај што игравме бре? xD
Игра тука Дани бе, ти скроз си изгубен и во време и во простор изгледа.Епа нека си шетаат организаторите пак, ич да не им е гајле за лигиве. Имам и јас понуди од Кина, така да ако не се смени нешто, најавувам трансфер. Плус ги зимам Роналдо и Меси со мене.
Па да видам после како ќе објасните зошто двајцата најдобри менаџери ја напуштиле лигата.
Jas ne ja napustam.Епа нека си шетаат организаторите пак, ич да не им е гајле за лигиве. Имам и јас понуди од Кина, така да ако не се смени нешто, најавувам трансфер. Плус ги зимам Роналдо и Меси со мене.
Па да видам после како ќе објасните зошто двајцата најдобри менаџери ја напуштиле лигата.
Епа нека си шетаат организаторите пак, ич да не им е гајле за лигиве. Имам и јас понуди од Кина, така да ако не се смени нешто, најавувам трансфер. Плус ги зимам Роналдо и Меси со мене.
Ни јас.Jas ne ja napustam.
Пошто си глуп менаџер што само мисли на иднината на играта а не на реалната играАбе какво црно напуштање сеа коа Рашфорд и Мбапе треба да пркнат, за кој кур купив 350 млади играчи.
ЏимиФлојдВенгерАбе какво црно напуштање сеа коа Рашфорд и Мбапе треба да пркнат, за кој кур купив 350 млади играчи.
Пс нормално, зарем некој ќе се откаже??Пошто си глуп менаџер што само мисли на иднината на играта а не на реалната игра
Дали сериозно мислеше дека со луѓе од форумов ќе успееш да играш толку долго? Прашање на време е кога ќе прекине се што се случува на форумов... ептен ми беа смешни трансферите на МанУтдЧемпс кога правеше дилови од типот на "Ај дај ми ги Меси и Роналдо стари се, ја ќе ги то дадам 15 годишниот играч на Шрувсбери за 10 години ќе биде 99 РЕЈТИНГ!!!"