Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Со Барса следно коло во купот..ај да му ја пуштам :cautious:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.554
Поени од реакции
59.249
@DaniBMW што си напуштил од сите можни лиги кај што игравме бре? xD
Тaa ПЛ штo јa oсвoив се нaмaли скрoз. Oд 40 нa 9.
Тимoт ми беше јaк, нa секoјa пoзицијa и стaртер и зaменa дoбрa. Ми стaнa дoсaднa зa игрaње.
Вo world истo снемa менaџери, a снемa и игрaчи дoдекa влезaм вo првa лигa.
Дoсaдни стaнaa и двете дa ги чекaм пo 38 кoлa.

Игрaм другa ПЛ кaј штo имa 30тинa менaџери.
Влегoв вo aзискa и ислaндскa лигa. Пoкрaтки се сезoните.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.724
Епа нека си шетаат организаторите пак, ич да не им е гајле за лигиве. Имам и јас понуди од Кина, така да ако не се смени нешто, најавувам трансфер. Плус ги зимам Роналдо и Меси со мене.
Па да видам после како ќе објасните зошто двајцата најдобри менаџери ја напуштиле лигата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.758
Поени од реакции
43.946
Епа нека си шетаат организаторите пак, ич да не им е гајле за лигиве. Имам и јас понуди од Кина, така да ако не се смени нешто, најавувам трансфер. Плус ги зимам Роналдо и Меси со мене.
Па да видам после како ќе објасните зошто двајцата најдобри менаџери ја напуштиле лигата.
Игра тука Дани бе, ти скроз си изгубен и во време и во простор изгледа. :icon_mrgr:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Jas ne ja napustam.:toe:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Jas ne ja napustam.:toe:
Ни јас.

Така да најдобрите двајца менаџери остануваат во лигата.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Абе какво црно напуштање сеа коа Рашфорд и Мбапе треба да пркнат, за кој кур купив 350 млади играчи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Абе какво црно напуштање сеа коа Рашфорд и Мбапе треба да пркнат, за кој кур купив 350 млади играчи.
Пошто си глуп менаџер што само мисли на иднината на играта а не на реалната игра :D

Дали сериозно мислеше дека со луѓе од форумов ќе успееш да играш толку долго? :D Прашање на време е кога ќе прекине се што се случува на форумов... ептен ми беа смешни трансферите на МанУтдЧемпс кога правеше дилови од типот на "Ај дај ми ги Меси и Роналдо стари се, ја ќе ги то дадам 15 годишниот играч на Шрувсбери за 10 години ќе биде 99 РЕЈТИНГ!!!"

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.758
Поени од реакции
43.946
Абе Дани ги напушти другите лиги што ги играме, тука никој ништо нема напуштено, што ви е не знам. xD

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Пошто си глуп менаџер што само мисли на иднината на играта а не на реалната игра :D

Дали сериозно мислеше дека со луѓе од форумов ќе успееш да играш толку долго? :D Прашање на време е кога ќе прекине се што се случува на форумов... ептен ми беа смешни трансферите на МанУтдЧемпс кога правеше дилови од типот на "Ај дај ми ги Меси и Роналдо стари се, ја ќе ги то дадам 15 годишниот играч на Шрувсбери за 10 години ќе биде 99 РЕЈТИНГ!!!"
Пс нормално, зарем некој ќе се откаже??

Kajgana Shop

На врв Bottom