Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Со Барса следно коло во купот..ај да му ја пуштам :cautious:

@DaniBMW што си напуштил од сите можни лиги кај што игравме бре? xD

Тaa ПЛ штo јa oсвoив се нaмaли скрoз. Oд 40 нa 9.
Тимoт ми беше јaк, нa секoјa пoзицијa и стaртер и зaменa дoбрa. Ми стaнa дoсaднa зa игрaње.
Вo world истo снемa менaџери, a снемa и игрaчи дoдекa влезaм вo првa лигa.
Дoсaдни стaнaa и двете дa ги чекaм пo 38 кoлa.

Игрaм другa ПЛ кaј штo имa 30тинa менaџери.
Влегoв вo aзискa и ислaндскa лигa. Пoкрaтки се сезoните.

Епа нека си шетаат организаторите пак, ич да не им е гајле за лигиве. Имам и јас понуди од Кина, така да ако не се смени нешто, најавувам трансфер. Плус ги зимам Роналдо и Меси со мене.
Па да видам после како ќе објасните зошто двајцата најдобри менаџери ја напуштиле лигата.

Епа нека си шетаат организаторите пак, ич да не им е гајле за лигиве. Имам и јас понуди од Кина, така да ако не се смени нешто, најавувам трансфер. Плус ги зимам Роналдо и Меси со мене.
Па да видам после како ќе објасните зошто двајцата најдобри менаџери ја напуштиле лигата.
Игра тука Дани бе, ти скроз си изгубен и во време и во простор изгледа. :icon_mrgr:

Jas ne ja napustam.:toe:

Jas ne ja napustam.:toe:
Ни јас.

Така да најдобрите двајца менаџери остануваат во лигата.

Абе какво црно напуштање сеа коа Рашфорд и Мбапе треба да пркнат, за кој кур купив 350 млади играчи.

Абе какво црно напуштање сеа коа Рашфорд и Мбапе треба да пркнат, за кој кур купив 350 млади играчи.
Пошто си глуп менаџер што само мисли на иднината на играта а не на реалната игра :D

Дали сериозно мислеше дека со луѓе од форумов ќе успееш да играш толку долго? :D Прашање на време е кога ќе прекине се што се случува на форумов... ептен ми беа смешни трансферите на МанУтдЧемпс кога правеше дилови од типот на "Ај дај ми ги Меси и Роналдо стари се, ја ќе ги то дадам 15 годишниот играч на Шрувсбери за 10 години ќе биде 99 РЕЈТИНГ!!!"

Абе Дани ги напушти другите лиги што ги играме, тука никој ништо нема напуштено, што ви е не знам. xD

Пошто си глуп менаџер што само мисли на иднината на играта а не на реалната игра :D

Дали сериозно мислеше дека со луѓе од форумов ќе успееш да играш толку долго? :D Прашање на време е кога ќе прекине се што се случува на форумов... ептен ми беа смешни трансферите на МанУтдЧемпс кога правеше дилови од типот на "Ај дај ми ги Меси и Роналдо стари се, ја ќе ги то дадам 15 годишниот играч на Шрувсбери за 10 години ќе биде 99 РЕЈТИНГ!!!"
Пс нормално, зарем некој ќе се откаже??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom