Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Цела сезона скоро помина, ама никако не ми е верен фактот дека на Пирло му дадоа Јувентус да го води. Ова што се случува не ме изненадува ни најмалку.

Најсмешното од се е дека не познавачите на Италијанско мислат дека е до Пирло :pos:... Лани им беа подарени криминални бодови преку 12, одземете им ги тие, Јувентус ќе биде вон топ 4...

Зашто го избркаа инаку Сари кој им 'достави титула', на сите им е јасно што се деси лани освен на Марли и Трибијани кои сеуште мислат дека ако запнеле Јувентус и ако им требало бодови, секој тим ќе го изнеле на носилки, еве сезонава без судиска помош никако да запнат...

А што ако дојде друг тренер на 3 кола пред крајот на првенството? Ќе се смени нешто?

Па сеа сте без тренер. Подобро Недвед нека го стават на клупа, бар у револт рекламите ќе ги шутира, ќе има атракции.

Nisto, nema LS za nas.. Treba sve da tepame do kraj, a nekoj od pogornite da izgubat..

Nisto, nema LS za nas.. Treba sve da tepame do kraj, a nekoj od pogornite da izgubat..

Јуве има послаб H2H од Милан, Аталанта и Наполи.
Милан и Аталанта ако победат наредни две, меѓусебната средба во последно коло нема да значи ништо за Јуве.

Јуве има послаб H2H од Милан, Аталанта и Наполи.
Милан и Аталанта ако победат наредни две, меѓусебната средба во последно коло нема да значи ништо за Јуве.
Da be 3 boda ni begale.. ja mislev 2.. ondak pisi propalo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom