Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Фала Милан :love:
Не знам колку е за фала ама пак треба да сте свесни каква финансиска катаклизма ви се спрема ако не одите ЛШ на корона кризата...како што дава Јувентус огромни плати уште ова му фали.....

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.513
Поени од реакции
4.395
Не знам колку е за фала ама пак треба да сте свесни каква финансиска катаклизма ви се спрема ако не одите ЛШ на корона кризата...како што дава Јувентус огромни плати уште ова му фали.....
А пак да не не заслужија катаклизма да им се деси?

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Јувенташите на форумов ми се нафрлија на темава, кога го елиминираа Интер од купот, со буквално 2 поклони, и никаква игра, само затоа што им реков дека ништо не играа, и дека треба да бидат загрижени од (не)играта што го фураат цела сезона.

Некои познати ликови ме убедуваа дека секад јувентус така играл, и дека мастајмајндот Пирло го прочитал Конте...

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.682
Поени од реакции
5.449
Абе местена беше, играчите на Јувентус се тргаа за играчите на Милан да дадат гол, од авион се гледаше тоа, ист модел, ист систем како лани на 4-2, само резултатот и местото на злосторот различни.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.631
Поени од реакции
17.497
Свесен си дека требаше да го сменат Пирло уште во Декември и дека со евентуално ЛШ ќе остани уште? Дека потребен е шамар па Макар и толкав размер за Ањели да се спушти на земја малце и да се фокусира дома а не со Супер Лига глупости 2 години да умара. И ред др глупости....Нека се деси на секој клуб му завршува ерата, ние сме единствениот кој сам се погрижи побрзо да се случи и сам си го тргнал пиштолот. Ако е ова е тоа што е потребно за тотален рестарт и повторно здрав корен so be it. Таа огромната плата е 80% Роналдо.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.710
Овие па јуве баш сезонава се убациле на амазон прајм, да праат серијал за сезонава налик оној на Тотенхем.
Моментално надвор од ЛШ четворката, со најави за ригорозна казна од УЕФА поради Супер Лигата и зголемени шанси повторно некој да им скока од балкон ко Песото у Калчополи годината ...

Инстантно све ова ќе биде симнато од замунда и гледано кај марио у шупа.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.394
Поени од реакции
25.213
На 25.02.12 се случи гол ди Мунтари и започна доминацијата на овој криминален клуб. После ова вечерва мислам дека се на добар пат кон ЛЕ и се надевам ќе се распаднат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.476
Поени од реакции
114.374
Мене ме чуди како не си станал милионер до сега.

BTW, Год модот на Џенова и Болоња:

Болоња

2015-16 срамота е да пуштам, една победа на последните 13 натпревари.

Џенова:

Лично и мене ме вадат од такт ваквите муабети ама дека не се мести... Динамо Загреб вс Лион е најнаместената утакмица у историја кога тепаше Лион 1-8 ако не сум грешка и кога голманот на Динамо се смееше и пушташе голови.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Лично и мене ме вадат од такт ваквите муабети ама дека не се мести... Динамо Загреб вс Лион е најнаместената утакмица у историја кога тепаше Лион 1-8 ако не сум грешка и кога голманот на Динамо се смееше и пушташе голови.
On top of that..веќе сум досаден ама не се сеќавам на поместена утакмица од ланската Милан-Јувентус 4-2...срамно пуштање од страна на Јувентус.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.313
Поени од реакции
11.670
@SK-92
Брат, кажи ми дека ова од Каљари е нормално и регуларно? 13 бода во 5 утакмици, единствениот ''кикс'' на Сан Паоло.

A дали местат да калапат пари на 7+ или од хоби, појма неам. Ама она што го видов на хајлајтсот на Парма-Аталанта е 3та лига МКД. cagliari.jpg

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Свесен си дека требаше да го сменат Пирло уште во Декември и дека со евентуално ЛШ ќе остани уште? Дека потребен е шамар па Макар и толкав размер за Ањели да се спушти на земја малце и да се фокусира дома а не со Супер Лига глупости 2 години да умара. И ред др глупости....Нека се деси на секој клуб му завршува ерата, ние сме единствениот кој сам се погрижи побрзо да се случи и сам си го тргнал пиштолот. Ако е ова е тоа што е потребно за тотален рестарт и повторно здрав корен so be it. Таа огромната плата е 80% Роналдо.
Зарем Пирло ќе остане во случај да обезбедат ЛШ?

Ликот е понижен на секоја битна утакмица сезонава. Ако остане ќе е за таму кај што беше планиран .. младински тим. Мое мислење е ова пошто јуве никад не мењаат тренер сред сезона. Алегри и Сари им донесоа титула и ги шутнаа, а не па Пирло со 4то место.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.631
Поени од реакции
17.497
Зарем Пирло ќе остане во случај да обезбедат ЛШ?

Ликот е понижен на секоја битна утакмица сезонава. Ако остане ќе е за таму кај што беше планиран .. младински тим. Мое мислење е ова пошто јуве никад не мењаат тренер сред сезона. Алегри и Сари им донесоа титула и ги шутнаа, а не па Пирло со 4то место.
Да се спремаа да го остат уште една година демек проектот е битен, време требало. Море мрш.

Шуткањето на Алегри за креирање на бренд и играње атрактивен фудбал е колку се писмени.

Пирло треба во U23 да го пуштат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom