Де бе па ти , се дешава да изгубиш голем стап.И вие го лапнавте дома од Мила па никому ништо@Mondonico @^^GoRiLLaZ^^ @Сладоледџија @SperminatoR @Mr. Mojo Risin' како у неделата, Милан- Јувентус ??
Очајно и бедно. До толку сте, знам. По очајни навивачи од вас нема.Одиме сега јако: Пиоли ис он фајр!
Немој да си тажен.Очајно и бедно. До толку сте, знам. По очајни навивачи од вас нема.
Гооо Рики Рики Рилааааз он Фајр!!!Очајно и бедно. До толку сте, знам. По очајни навивачи од вас нема.
А што ако дојде друг тренер на 3 кола пред крајот на првенството? Ќе се смени нешто?
Па сеа сте без тренер. Подобро Недвед нека го стават на клупа, бар у револт рекламите ќе ги шутира, ќе има атракции.А што ако дојде друг тренер на 3 кола пред крајот на првенството? Ќе се смени нешто?
Јуве има послаб H2H од Милан, Аталанта и Наполи.Nisto, nema LS za nas.. Treba sve da tepame do kraj, a nekoj od pogornite da izgubat..
Da be 3 boda ni begale.. ja mislev 2.. ondak pisi propaloЈуве има послаб H2H од Милан, Аталанта и Наполи.
Милан и Аталанта ако победат наредни две, меѓусебната средба во последно коло нема да значи ништо за Јуве.
Пишав.Da be 3 boda ni begale.. ja mislev 2.. ondak pisi propalo