Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
a ко демек тие што се заразени ќе се напијат од магичната напивка и за 1 ден ќе оздрават од корона, па ај да ја одложиме за утре..
Јас лично како навивач не сакам на зелена маса ништо само на терен бате да играш вие интерашите сте научени на зелена маса и се радувавте ко мали деца и уште ја славите титулата на зелна маса.. Бруке!ako stvarno ima zabrana od vlastite, togas nema osnova da ja izgubat sluzbeno, spreceni se da patuvaat ne po nivna vina niti pak imaat kontrola vrz takvata situacija, ako ova ne e slucaj, cisti 3-0, ili pobeda na zelena masa za koja fanovite na juve se imaat izjasneto deka e sramno, bez razlika sto protivnikot mestel i e osuden od site sudski instanci za istoto. : )))
Sea istite fanovi se lozhat na takvo nesto, ednostavno tleat i zhneat ... na sluzbena pobeda protiv ebanite napoli.
Ja mislev ke se sramite i ke potpisuvavte peticii sepak da se odigra, makar i den pokasno, ne bevte vie po zelenite masi bemliga.
Они си ќутат и си прават тимчеАбе Миланезите го зеле Jens Petter Hauge, од тој натпревар кога ги тероризираше одма го купија... Страшен скор има во домашно првенство личи на идна ѕвезда која ќе ебава матер ако е стабилен психички и не потпаѓа под притисок...
И тоа за само 5 милиони им го дале
Сладоледџија Цонка бус, Сладоледџија Контики Травел, Сладолед Дурмо Турс, Сладолед Башким Турс, Сладолед Аурора Турс.vajda ima be let neapol - milano sto trae saat plus milano - torino express voz 45 min taka da 2 saata pat niso ne e..