Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.711
Абе јасно е зашто Јуве сака да игра, ќе ризикува и да му се заразат играчи ќе има пауза 14 дена ќе се консолидираат, не очкував ништо повише од нив.
Автоматски споено мислење:

Али може и попаметно е да се игра секако после паузата сите тимови ќе се консолидираат...
Пак Јуве крив :pos: :facepalm:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Абе јасно е зашто Јуве сака да игра, ќе ризикува и да му се заразат играчи ќе има пауза 14 дена ќе се консолидираат, не очкував ништо повише од нив.
А зошто да не играат? Кога правилата велат може да се игра.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.503
Поени од реакции
14.948
Јас не знам шо се циганчат, пушти ги на гостовање да им покашлаат у фаца малце...
И ова е интересно, на пример, зошто Јуве толку запнува, ако постои шанса да им се заразат фудбалерите? Ако толку зезнато се шири коронава?

1) Си викаат, има пауза таман ќе ја прележат коронава, ако некои се заразат. :)

2) Не веруваат дека вирусот лесно се шири.

Не ми текнува трета причина зошто би ризикувале. Или можеби има, битно им е да се продолжи да се игра фудбал, затоа што и прекин, одложување не е баш добра опција.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Истото може да му се деси на секој тим, да ти дојдат и да ти покашлаат нели.. :)
Да, јас и на претходните страни кажав дека ако им има 14-16 здрави фудбалери треба да се одигра колото :) тоа е мое мислење.

Ова е чисто навивачки. Да играа против Интер сигурен сум немаше вака да пишиш и ќе бараше да се игра.

Како да не ги научивте која сељачана се Наполи.
Интересен е курчот од страна на Јуве, ко демек ќе ве чекаме у 20:45... :) затоа и пишав. Иако мојот став си е ист небитно за која екипа се работи, ако има 14-16 здрави фудбалери нема зашо да се одложува. Само мора два негативни теста. Сепак за здравје на играчите се работи. Пред се човечки живот. Небитно дали е играч на наполи, јуве или Интер. :)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
А зошто да не играат? Кога правилата велат може да се игра.
Нека играат бе и така има 14 дена пауза после, не ми е јасно од што би се плашеле Наполи само Инсиње нема да им игра, Елмас не е ни фактор таму... Не верувам дека Де Лаурантис се плаши да игра, може стварно имаат притисок во градот.

Како и да е мислам дека Наполи се фаворити и без Инсиње.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И ова е интересно, на пример, зошто Јуве толку запнува, ако постои шанса да им се заразат фудбалерите? Ако толку зезнато се шири коронава?

Не ми текнува трета причина зошто би ризикувале. Или можеби има, битно им е да се продолжи да се игра фудбал, затоа што и прекин, одложување не е баш добра опција.
Не ги фаќа вирусот нив. Не иде у стока короната. :smirce: Има достоинство и она бар малце.

M

Macedon1um

Гостин
Нека играат бе и така има 14 дена пауза после, не ми е јасно од што би се плашеле Наполи само Инсиње нема да им игра, Елмас не е ни фактор таму... Не верувам дека Де Лаурантис се плаши да игра, може стварно имаат притисок во градот.

Како и да е мислам дека Наполи се фаворити и без Инсиње.
Фаворити биле Наполи во Торино :LOL: дечко дај број од дилерот

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.711

Јас мислам поради последново. Лани италијанците играа секој 2 ден, во крајните фази на ЛШ беа умрени додека Германците и Французите си беа каде каде поодморени. Плус одмор имаа неполн месец.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Па збиен распоред после испаѓа, лани ви текнува шинтерашите зошто не го освоија скудето? Сакаш оваа година нас ли да не снајде така :icon_lol:

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618

Одложувањето на натпреварите ќе напраи проблеми на јуве, Интер, наполи итн. Згуснат распоред. Ги сфаќам Јуве зашто сакаат да играат, наполи се глупира со одкажувањето и плачењето ама курчот не им требаше :)

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Добро, тогаш нека играат ден за ден. :)

Се појави и во Англија, па да не плукам само по Италијаниве, но уште би се кладел дека се вкупно во Италија ќе избие најголем циркус, па и највише ќе настрада лигата/клубовите.
Автоматски споено мислење:

Колку во Наполи, а колку во Јуве (ако воопшто има такви) закачија корона?
Vo Anglija se kristalno jasni. Dokolku ima 14 nezarazeni igraci, natprevarot nema da se ofolziva, mislam deka e slicno i kaj Italhancite. Taka da bes panika.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.503
Поени од реакции
14.948
Искрено сакам да биде некој нов шампион во Италија, преку глава од Јуве, а и не ми е сега нешто дека овој натпревар ќе одлучи дали Наполи или Милан ќе изборат месо за ЛШ.

Па, онако, објективен, колку можам да бидам, ми изгледа дека Наполи глуми лудило.

Па и да има во Наполи повеќе заразени од овие двајца и тоа се дознае утре/задутре? Што им менува тоа на нив? Демек тие се засекираа да не заразат некој играч на Јуве? :D :D :D

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.792
Поени од реакции
3.864
Одложувањето на натпреварите ќе напраи проблеми на јуве, Интер, наполи итн. Згуснат распоред. Ги сфаќам Јуве зашто сакаат да играат, наполи се глупира со одкажувањето и плачењето ама курчот не им требаше :)
Им се може :icon_lol:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.785
Поени од реакции
17.711
Искрено сакам да биде некој нов шампион во Италија, преку глава од Јуве, а и не ми е сега нешто дека овој натпревар ќе одлучи дали Наполи или Милан ќе изборат месо за ЛШ.

Па, онако, објективен, колку можам да бидам, ми изгледа дека Наполи глуми лудило.

Па и да има во Наполи повеќе заразени од овие двајца и тоа се дознае утре/задутре? Што им менува тоа на нив? Демек тие се засекираа да не заразат некој играч на Јуве? :D :D :D
Па и за Јуве индиректно не е лошо да има др шампион во смисла ќе бидат присилени да трошат и играчите ќе имаат мотив плус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom