Трибиани
Ванда Вештерката
Јас сум за сите да играат дури не се стекне имунитет на стадото![]()
Убо си напраја Џенова синчињата....цел тим ќе си добијат антитела и до крајот на годината ќе немаат гаље

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум за сите да играат дури не се стекне имунитет на стадото![]()
Јувентус е секад мафија. Ама циганиве од Наполи треба тешка казна да јадат.Meeting in progress in FIGC, in these minutes a decision is being taken on Juventus-Napoli, a match valid for the third day of Serie A that should have been staged this evening at the Allianz Stadium. ⛔⏳
Napoli did not leave last night after the fiduciary isolation for 14 days arranged by the ASL: we are moving towards the postponement of the match, but the councilors are discussing it in these minutes.
Јуве мафија ?![]()
![]()
И на реваншот Јуве ако има двајца заболени да не излезе на терен, да бара одложување и така до недоглед.Освен ако експлицитно не се прекршени правилата, нека ја одложат утакмицата и чао пријатно.
Какви 3-0, какви глупости.
Јас веќе ја штракнав:А има посебни услови за можноста за откажување на 1 утакмица?
Шо пример ако 10 екипи против Интер ја откажат утакмицата? Или против Јуве, Милан, Наполи, Рома сеедно?
Кркамбар че биди сезонава... Можи чоек да се клади дека нема да се заврши сезонава? Колку е коеф?
Иначе ова Наполи шо го пра, е таков преседан, да после денеска, 0.1 посто шанса има лигава да заврши...