Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум за сите да играат дури не се стекне имунитет на стадото :D

Убо си напраја Џенова синчињата....цел тим ќе си добијат антитела и до крајот на годината ќе немаат гаље :kafence:

Наполи сепак не отпатува за Торино.

Нема да патуваат :)

Ви текнува на ова :

Controversy is growing after Napoli President Aurelio De Laurentiis tested positive for COVID-19, dined with other club patrons and did not self-isolate despite having symptoms

Ахх бе Де Лаурентис :)

Можеа едноставно да се соберат Наполи Елмас да им покашла колективно, па ќе немаа 13 здрави. Не вака да се брукаат.

Глупости од лига, сега секој тим ќе си игра курташак, заболени двајца играчи, нема да патуваат и ќе бараат одложување.

А заболени ќе излагаат секоја недела.

Sluzbena neka ja izgubat, pa posle da im dojde pamet i na drugite ekipi vo slucaj da ima 2ca zarazeni da ne baraat odlozuvanje.
Ova ciganive od Napoli, da bog ispadnat od liga se im ebam.
Samo kazna, pa posle neka placat kaj sakaat.

Meeting in progress in FIGC, in these minutes a decision is being taken on Juventus-Napoli, a match valid for the third day of Serie A that should have been staged this evening at the Allianz Stadium. ⛔⏳

Napoli did not leave last night after the fiduciary isolation for 14 days arranged by the ASL: we are moving towards the postponement of the match, but the councilors are discussing it in these minutes.

Јуве мафија ? :facepalm: :facepalm:

Освен ако експлицитно не се прекршени правилата, нека ја одложат утакмицата и чао пријатно.

Какви 3-0, какви глупости.

Meeting in progress in FIGC, in these minutes a decision is being taken on Juventus-Napoli, a match valid for the third day of Serie A that should have been staged this evening at the Allianz Stadium. ⛔⏳

Napoli did not leave last night after the fiduciary isolation for 14 days arranged by the ASL: we are moving towards the postponement of the match, but the councilors are discussing it in these minutes.

Јуве мафија ? :facepalm: :facepalm:
Јувентус е секад мафија. Ама циганиве од Наполи треба тешка казна да јадат.

Освен ако експлицитно не се прекршени правилата, нека ја одложат утакмицата и чао пријатно.

Какви 3-0, какви глупости.
И на реваншот Јуве ако има двајца заболени да не излезе на терен, да бара одложување и така до недоглед.

А има посебни услови за можноста за откажување на 1 утакмица?
Шо пример ако 10 екипи против Интер ја откажат утакмицата? Или против Јуве, Милан, Наполи, Рома сеедно?
Кркамбар че биди сезонава... Можи чоек да се клади дека нема да се заврши сезонава? Колку е коеф?
Иначе ова Наполи шо го пра, е таков преседан, да после денеска, 0.1 посто шанса има лигава да заврши...

Ако останат само двајца играчи заразени во Наполи нема да биде фер спрема Милан... Јас мислам дека одлуката е поради фактот што Џенова имаше премногу заразени, да немаше таму 14+, Наполи ќе немаше алиби, вака има некакво алиби барем.

А добро лигава има некаква федерација?
Не можат они да пресечат и да кажат или ќе се игра или нема да се игра?
Зашто ете, очигледно е дека локалните власти во Неапол не им забраниле на Наполи да патуваат.
Цела оваа драна се направи, Наполи не отпатувале, Јуве си најавува дека ќе се игра во 20:45 а федерацијава си ќути и не се огласува.

А има посебни услови за можноста за откажување на 1 утакмица?
Шо пример ако 10 екипи против Интер ја откажат утакмицата? Или против Јуве, Милан, Наполи, Рома сеедно?
Кркамбар че биди сезонава... Можи чоек да се клади дека нема да се заврши сезонава? Колку е коеф?
Иначе ова Наполи шо го пра, е таков преседан, да после денеска, 0.1 посто шанса има лигава да заврши...
Јас веќе ја штракнав:

IMG_20201004_133436.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom