Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2007
Мислења
600
Поени од реакции
605
Тука се слагаме, тоа е проблем кој мора да го средат зашо не е фер према одредени екипи. Имаше иначе постови кај што замараа некои за Интер ама ајде, нема везе.
Ако мислиш на мене значи не си ми ја сватил поентата на постовите.Ја уште вчера пишав дека интер не е крив како што и јуве не беше крив лани.
Па шо знам и вие лани ова време истите муабети ги вртевте кога се прекина Серие А пред дербито со интер.Јуве крив,Јуве се договориле со федерацијата и.т.н а многу добро знаевте дека не зависеше ништо од Јуве.А сеа демек никој не смее ништо да ви рече пошто нели кога се работи за интер не треба да има полемика,тука се е чисто и треба ДА СЕ ЗНАЕ дека одлуката е правилна.Тоа е јасно дека не зависи сега ништо од интер како што и лани не зависеше ништо од Јуве.Ама вие лани 15 страни испишавте со глупи коментари и се понашавте како да сте 4то оделение.
Ете ова е мојот пост од вчера.Мене муабетот ми беше дека и вие така реагиравте кога се одложи дербито лани,а не дека интер вака сака или на интер му одговара ова. Не знам дали можеш да ме разбереш.Ја повеќе алудирав нанашите реакции од сега и на вашите од лани одколку на тоа дека јуве или интер биле криви за одлагањето на утакмиците.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Ако мислиш на мене значи не си ми ја сватил поентата на постовите.Ја уште вчера пишав дека интер не е крив како што и јуве не беше крив лани.

Ете ова е мојот пост од вчера.Мене муабетот ми беше дека и вие така реагиравте кога се одложи дербито лани,а не дека интер вака сака или на интер му одговара ова. Не знам дали можеш да ме разбереш.Ја повеќе алудирав нанашите реакции од сега и на вашите од лани одколку на тоа дека јуве или интер биле криви за одлагањето на утакмиците.
причај кинески да могу да те разуме.........

џенова губи така да се вклучуваме со пренос во второ полувреме, Пандев веројатно ќе го засили нападот да се донесе некој бод од гости

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
Проблемот на федерацијата е веројатно тоа што се неспособни и што имаат донесено протокол, кој многу лесно може да биде во спротивност со одлуките на властите во државата.

Не може тие да не предвиделе дека различни региони, ќе имаат различен пристап и рестрикции. Многу голема забуна воведоа со предолгото време за решение на Јуве - Наполи и тоа се удира од глава.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Денес колега интераш на работа ми извади некоја теорија дека целава драма била за да играчите на интер не патуваат со своите репрезентации за паузата следниот викенд (нели де екипите не се баш на кејф кога играчите одат да играт за репрезентација) .. се осетив малку глупо ако го прашам како тоа мисли.. зашто, почему? незнам на што поточно мисли, као у карантин ќе се, не смеат да патуваат следните 10 дена сите кој биле у контакт со коронашите ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Денес колега интераш на работа ми извади некоја теорија дека целава драма била за да играчите на интер не патуваат со своите репрезентации за паузата следниот викенд (нели де екипите не се баш на кејф кога играчите одат да играт за репрезентација) .. се осетив малку глупо ако го прашам како тоа мисли.. зашто, почему? незнам на што поточно мисли, као у карантин ќе се, не смеат да патуваат следните 10 дена сите кој биле у контакт со коронашите ?
Па точно е тоа. :D
Играчите на Интер имаат забрана да идат на репрезентативни собири, забранета е активност од Интер во следните 4 дена (почнувајќи од завчера) и ќе им се вршат тестови во следниве денови.

Тоа дали е драма и некој друг умешал прсти не знам, Сладоледџија треба да одговори на тоа прашање. :icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
У право беа јувенташиве за Артур, стварно фалеше. Ете двете екипи се мачеа да створат акција додека не се појави спектакуларниот бразилец со извонреден пас и сенс за клучно додавање или во јавноста познато како асистенција. :kafence:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
По која логика судијава одлучува да не гледа Вар? Како ќе му текне на к***ц а, во што се претвора фудбалов, комедија.

Член од
6 април 2014
Мислења
5.130
Поени од реакции
6.568
Crven karton za benevento i penal za Juventus ako ne dadat gol do 87 min.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Местено е се, намерно вака праат. Да ставите пари, и да се заебете.

:tapp: :tapp: :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom