- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.356
- Поени од реакции
- 7.121
не припаѓај, земи некое витаминче , можеби некое кинеско тревче ќе те накрени....
не припаѓај, земи некое витаминче , можеби некое кинеско тревче ќе те накрени....
Ако мислиш на мене значи не си ми ја сватил поентата на постовите.Ја уште вчера пишав дека интер не е крив како што и јуве не беше крив лани.Тука се слагаме, тоа е проблем кој мора да го средат зашо не е фер према одредени екипи. Имаше иначе постови кај што замараа некои за Интер ама ајде, нема везе.
Ете ова е мојот пост од вчера.Мене муабетот ми беше дека и вие така реагиравте кога се одложи дербито лани,а не дека интер вака сака или на интер му одговара ова. Не знам дали можеш да ме разбереш.Ја повеќе алудирав нанашите реакции од сега и на вашите од лани одколку на тоа дека јуве или интер биле криви за одлагањето на утакмиците.Па шо знам и вие лани ова време истите муабети ги вртевте кога се прекина Серие А пред дербито со интер.Јуве крив,Јуве се договориле со федерацијата и.т.н а многу добро знаевте дека не зависеше ништо од Јуве.А сеа демек никој не смее ништо да ви рече пошто нели кога се работи за интер не треба да има полемика,тука се е чисто и треба ДА СЕ ЗНАЕ дека одлуката е правилна.Тоа е јасно дека не зависи сега ништо од интер како што и лани не зависеше ништо од Јуве.Ама вие лани 15 страни испишавте со глупи коментари и се понашавте како да сте 4то оделение.
причај кинески да могу да те разуме.........Ако мислиш на мене значи не си ми ја сватил поентата на постовите.Ја уште вчера пишав дека интер не е крив како што и јуве не беше крив лани.
Ете ова е мојот пост од вчера.Мене муабетот ми беше дека и вие така реагиравте кога се одложи дербито лани,а не дека интер вака сака или на интер му одговара ова. Не знам дали можеш да ме разбереш.Ја повеќе алудирав нанашите реакции од сега и на вашите од лани одколку на тоа дека јуве или интер биле криви за одлагањето на утакмиците.
Трола тој...нема теорија здрав и разумен чоек да ги пиши оние работи...Горилаз на пример знајме дека е сериозен...ама овај Мидле трола 100%@Middle Distance Runner е најглуп од сите убедливо.
Дај боже, може и Клипче ќе се врати.Го вративте Syn од хибернација со глупите постови во последните неколку страници. Срам да ви е...
Па точно е тоа.Денес колега интераш на работа ми извади некоја теорија дека целава драма била за да играчите на интер не патуваат со своите репрезентации за паузата следниот викенд (нели де екипите не се баш на кејф кога играчите одат да играт за репрезентација) .. се осетив малку глупо ако го прашам како тоа мисли.. зашто, почему? незнам на што поточно мисли, као у карантин ќе се, не смеат да патуваат следните 10 дена сите кој биле у контакт со коронашите ?