Џ
Џонтра Волта
Гостин
Затоа што не знам како поинаку да ви го претставам плачењето, освен со кмеее кмеее.Ама зашто со изазивање вака, зашо и со кмеее кмееее постови, зашто со коментари од типот "другарчињата" и као некои смешни модификации на никовите? Која е потребата? Не разбирам. Што ќе добие дискусијава со ова не сфаќам. Ти барем немој, не ти личи.
Иначе еве ја ќе ти одговорам, нормално е сега да има реакции не знам што се чудиш. Друго е кога нешто вакво се случува кога е у прашање Јуве или Интер, друго е кога се случува на Торино или на Џенова. Ти повеќе се нервираш и те засега на Јуве кога ќе му свирнат непостоечки пенал или на Беневенто со Кротоне? Иначе како што реков погоре, не е океј ова со одложувањево утакмици доколку има услови да се изиграат, без разлика кои се екипите. Ама и за ова пак ќе се повторам: Наполи е крив за све ова, они први направија вака и им пројде.
А вториот дел само го закачнав Бјанконеро пошто он мери одлуки на небитни утакмици.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Па богами, не прсти, врат треба да искршиме за да ви се стави у тоа главите ДЕКА ИНТЕР НЕ ПОБАРАЛ НИКАКВО ОДЛОЖУВАЊЕ НА УТАКМИЦАТА ТУКУ ТОА Е ОДЛУКА НА ЛОКАЛНИТЕ ВЛАСТИ КОИ НЕМААТ ДОПИРНА ТОЧКА СО ФУДБАЛ. НЕ КУР ГИ ИНТЕРЕСИРА ФУДБАЛ. ГИ ИНТЕРЕСИРА ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ И БОРБА СО КОРОНАВИРУСОТ.Цел ден се мачат, се туткаат, кршат прсти, трокираат, пробуваат да се оправдаат, да релативизираат, нешо од нешо да одбранат
Ама од страна кога ги гледаш вака, жал да те фати
Стварно жал да го фати човек коа ве чита вака како се бламирате како мали деца.
аааа епа добро чим боригол исто мисли ондак нема цел секоја понатамошна дискусија на темава.ne e fintata dali inter ke pobedel ili ne ako se odigrase, ruku nie trubime (borigol isto misli)