D
Секако дека ќе му го начукаат полуекипи како Болоља,Каљари и Специја...ние не сме Милан...има по 16 гола да јадатЗначи има болници од повредени играчи во тимови и не се одлага меч, ова дефинитивно ќе ја наруши регуларноста на првенството, се надевам ќе им ги начукаат на кинеското тимче после со згуснат распоред
Глупа ти е претпоставката, сигурно структурите и надлежните органи не се водат на претпоставки како твојте, всушност, не одлучуваат на база на претпоставкиНеофицијално уште 5 позитивни првотимци. Моја претпоставка е дека скоро цела екипа е заразена па затоа изреагираа со време, да не биде да допатуваат Сасуоло, да чекаат и на крај да останат со празни раце, односно без одиграна утакмица. Ваљда утре ќе биде се појасно околу позитивните играчи.
Па брат нема друга логика најреално. Те сфаќам што сакаш да кажеш и во право си, нема претпоставки во вакви ситуации, така да веројатно властите од Ломбардија одат на сигурно и не сакаат да ризикуваат со кластери и слично. Мене само глупи ми се муабетите дека Интер се криви за ова, а никој од клубот не побарал одложување. Мислам дека лигата се уште има право да им ја земе службено, иако знаеме дека нема тоа да се деси. Пак ќе кажам, глуп муабет е дека Интер притискал за вакво нешто, против Милан со 6 или 7 заразени играчи бевме па не се спомнуваше никакво одложување. Мада, сигурен сум дека на крај ќе испадне скоро цела екипа позитивна и џабе ќе бидат муабетиве, али мора да се сложиме дека Серија А како лига нема ист третман и строго држење кон правилата во врска со Ковидов, а сето ова почна од сељаците Наполи.Глупа ти е претпоставката, сигурно структурите и надлежните органи не се водат на претпоставки како твојте, всушност, не одлучуваат на база на претпоставки![]()
Eве ќе ти одговорам кога веќе ме спомна. Без разлика дали е Интер или некоја селска екипа ко Наполи, мечот не треба да биде одложен и другата екипа треба да го добие со 3-0 службена. Ама бидејќи на гомната смрдливи од Наполи им пројде жалбата тогаш веќе сеедно ми е дали, кога, како и поради што е одложен некој меч. Нека прават како мислат и не ме засега зошто на некоја екипа со 2-3ца заразени им е одложен мечот.@Bianconero vero е по ваквите рандом квичења. Па еве ќе го повикам за коментар пошто сигурно и он ќе се придружи на другарчињата Сперма, Горило и Лутачот со плачењето. И одма ќе му биде поставено прашањето зошто го немаше на темата да пцуе по надлежните кога ја одложија Торино-Лацио.
И уште еднаш ќе поставам прашање каде би сакал да добијам конкретен одговор: Зошто плачат јувенташиве?
Епа ко бевте вие лани паметните а ние глупите, што е работава сеа што сакате да бидете глупите?Па шо знам и вие лани ова време истите муабети ги вртевте кога се прекина Серие А пред дербито со интер.Јуве крив,Јуве се договориле со федерацијата и.т.н а многу добро знаевте дека не зависеше ништо од Јуве.А сеа демек никој не смее ништо да ви рече пошто нели кога се работи за интер не треба да има полемика,тука се е чисто и треба ДА СЕ ЗНАЕ дека одлуката е правилна.Тоа е јасно дека не зависи сега ништо од интер како што и лани не зависеше ништо од Јуве.Ама вие лани 15 страни испишавте со глупи коментари и се понашавте како да сте 4то оделение.
Epa mora da vi se revansirame jebigaЕпа ко бевте вие лани паметните а ние глупите, што е работава сеа што сакате да бидете глупите?![]()
Вие не бевте само лани, 10 години уназад сте!!Епа ко бевте вие лани паметните а ние глупите, што е работава сеа што сакате да бидете глупите?![]()
И да се компензираат Милан и Јувентус со по една титула, ради претрпена душевна болка. На Јувентус и титулите од калчополи да им ги вратат. Барем минимум правда да осетат.Најдобро е да се прекини првенството, вака не оди. Нека стартова одново јуни, јули. Ова не е фер, кога Милан имаше 3-4 заразени, тогаш властите во Ломбардија не забрануваа активности и немаше опасност, сега Интер има неколку заразени и одма одложување и има опасност. Ова е лицемерие, зарем за играчите на Милан нема опасност од корона?
Бараме еднаквост пред законот и правда за сите!! Се дури нема правда и