- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Овој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак тие половичните статистики.Овој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.
Од тие 13те ни 5 не ги изигра целиОвој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, СасуолоОд тие 13те ни 5 не ги изигра цели![]()
Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...Романисти, ќе се брка Гарсија? Читам Монтела ќе ја напушти Фиорентина, мислам дека многу добро би ви легнал. Исто и за Милан, ако имаат сериозен план треба да бараат сериозен тренер, Емери ми изгледа спремен да преземи голема екипа, зошто да не биди тоа Милан.
Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...
Kako toa e Milan pogolema ekipa od Sevilla, momentalno? golem cekor nazad vo karierata ke mu bide toa..
Tie prici sekoe leto se praat, Ibra sekoe leto se vrakja u Milan, neznam koj sekoe leto doagja u Milan a na kraj doagaat slobodni agenti... Milan sto bil bil, muabetot e sega... Edino sto e dobro za Milan e sto ne igra Evropa i mislam deka ne go fakjaat pravilata na FFP ? Ako stvarno imaat 150M sto iskreno ne mi se veruva... Normalno neosporuvam deka Milan e pogolem tim od Sevilla, megutoa momentalno e klasa-dve poslabНе зафркавај другар, Милан е институција за Севиља. Моментално Севиља е класа појака од Милан но ако е вистина дека Милан има 150М буџет за летово сигурен сум дека Емери во истиот момент ќе прифати.
Добро бе брат не ме тепајСамо кажувам де, одма рипнавте[DOUBLEPOST=1432548085][/DOUBLEPOST]
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, Сасуоло
5 се?