Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Овој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Само кажувам де, одма рипнавте :icon_lol:[DOUBLEPOST=1432548085][/DOUBLEPOST]
Од тие 13те ни 5 не ги изигра цели :)
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, Сасуоло
5 се?

Последно уредено:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Романисти, ќе се брка Гарсија? Читам Монтела ќе ја напушти Фиорентина, мислам дека многу добро би ви легнал. Исто и за Милан, ако имаат сериозен план треба да бараат сериозен тренер, Емери ми изгледа спремен да преземи голема екипа, зошто да не биди тоа Милан.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сеа Икарди со Емполи хет-трик, Тони со Јуве у 15та минута напушта терен по еден судир глава у глава си Киелини а Тевез не игра зашто не му се игра. :D

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Романисти, ќе се брка Гарсија? Читам Монтела ќе ја напушти Фиорентина, мислам дека многу добро би ви легнал. Исто и за Милан, ако имаат сериозен план треба да бараат сериозен тренер, Емери ми изгледа спремен да преземи голема екипа, зошто да не биди тоа Милан.
Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...
Kako toa e Milan pogolema ekipa od Sevilla, momentalno? golem cekor nazad vo karierata ke mu bide toa..

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...
Kako toa e Milan pogolema ekipa od Sevilla, momentalno? golem cekor nazad vo karierata ke mu bide toa..
Не зафркавај другар, Милан е институција за Севиља. Моментално Севиља е класа појака од Милан но ако е вистина дека Милан има 150М буџет за летово сигурен сум дека Емери во истиот момент ќе прифати.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Не зафркавај другар, Милан е институција за Севиља. Моментално Севиља е класа појака од Милан но ако е вистина дека Милан има 150М буџет за летово сигурен сум дека Емери во истиот момент ќе прифати.
Tie prici sekoe leto se praat, Ibra sekoe leto se vrakja u Milan, neznam koj sekoe leto doagja u Milan a na kraj doagaat slobodni agenti... Milan sto bil bil, muabetot e sega... Edino sto e dobro za Milan e sto ne igra Evropa i mislam deka ne go fakjaat pravilata na FFP ? Ako stvarno imaat 150M sto iskreno ne mi se veruva... Normalno neosporuvam deka Milan e pogolem tim od Sevilla, megutoa momentalno e klasa-dve poslab

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Многу тивко на темава пред големото градско дерби.Ова по мене ќе биде едно од поинтересните дербиа помеѓу римскиве екипи,затоа што победникот ќе си обезбеди директно учество во ЛШ.Очекувам тврд и остар меч со доста картони,како и секогаш

Алмеида на времето имаше доста интересна порака до соиграчите пред еден дерби меч против Рома :D
"Удирајте по све што се движи по тревата,ако е топка во прашање уште и подобро"-Matias Almeyda

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.761
Само кажувам де, одма рипнавте :icon_lol:[DOUBLEPOST=1432548085][/DOUBLEPOST]
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, Сасуоло
5 се?
Добро бе брат не ме тепај :D влегвање на сила на тебе :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Чист офсајд вториот гол на Рома.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Црнецот што го даде мислам не беше, зашо со рака не смееш гол да дадеш, иако со неа беше понапред од тој од Лацио. Другите играчи на Рома се небитни.

Нека израмнат Лацио, и да идат у квалификации за ЛШ, наполи не се за таму.
Зашо ѓубрињата со победа идат таму.

Леле радости Рома, како лига да освоија :pos:

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Нема збор чист гол на Рома, нас ни останува со наполи да се бориме за трето место.Честито романисти победа и пласман во ЛШ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лацио сите јаки утакмици ги изгуби сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom