Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.

Само кажувам де, одма рипнавте :icon_lol:[DOUBLEPOST=1432548085][/DOUBLEPOST]
Од тие 13те ни 5 не ги изигра цели :)
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, Сасуоло
5 се?

Последно уредено:
Романисти, ќе се брка Гарсија? Читам Монтела ќе ја напушти Фиорентина, мислам дека многу добро би ви легнал. Исто и за Милан, ако имаат сериозен план треба да бараат сериозен тренер, Емери ми изгледа спремен да преземи голема екипа, зошто да не биди тоа Милан.

Сеа Икарди со Емполи хет-трик, Тони со Јуве у 15та минута напушта терен по еден судир глава у глава си Киелини а Тевез не игра зашто не му се игра. :D

Романисти, ќе се брка Гарсија? Читам Монтела ќе ја напушти Фиорентина, мислам дека многу добро би ви легнал. Исто и за Милан, ако имаат сериозен план треба да бараат сериозен тренер, Емери ми изгледа спремен да преземи голема екипа, зошто да не биди тоа Милан.
Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...
Kako toa e Milan pogolema ekipa od Sevilla, momentalno? golem cekor nazad vo karierata ke mu bide toa..

Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...
Kako toa e Milan pogolema ekipa od Sevilla, momentalno? golem cekor nazad vo karierata ke mu bide toa..

Не зафркавај другар, Милан е институција за Севиља. Моментално Севиља е класа појака од Милан но ако е вистина дека Милан има 150М буџет за летово сигурен сум дека Емери во истиот момент ќе прифати.

Не зафркавај другар, Милан е институција за Севиља. Моментално Севиља е класа појака од Милан но ако е вистина дека Милан има 150М буџет за летово сигурен сум дека Емери во истиот момент ќе прифати.
Tie prici sekoe leto se praat, Ibra sekoe leto se vrakja u Milan, neznam koj sekoe leto doagja u Milan a na kraj doagaat slobodni agenti... Milan sto bil bil, muabetot e sega... Edino sto e dobro za Milan e sto ne igra Evropa i mislam deka ne go fakjaat pravilata na FFP ? Ako stvarno imaat 150M sto iskreno ne mi se veruva... Normalno neosporuvam deka Milan e pogolem tim od Sevilla, megutoa momentalno e klasa-dve poslab

Многу тивко на темава пред големото градско дерби.Ова по мене ќе биде едно од поинтересните дербиа помеѓу римскиве екипи,затоа што победникот ќе си обезбеди директно учество во ЛШ.Очекувам тврд и остар меч со доста картони,како и секогаш

Алмеида на времето имаше доста интересна порака до соиграчите пред еден дерби меч против Рома :D
"Удирајте по све што се движи по тревата,ако е топка во прашање уште и подобро"-Matias Almeyda
11214708_1598260807057645_3011006272495456179_n.jpg

Само кажувам де, одма рипнавте :icon_lol:[DOUBLEPOST=1432548085][/DOUBLEPOST]
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, Сасуоло
5 се?
Добро бе брат не ме тепај :D влегвање на сила на тебе :D

Црнецот што го даде мислам не беше, зашо со рака не смееш гол да дадеш, иако со неа беше понапред од тој од Лацио. Другите играчи на Рома се небитни.

Нека израмнат Лацио, и да идат у квалификации за ЛШ, наполи не се за таму.
Зашо ѓубрињата со победа идат таму.

Леле радости Рома, како лига да освоија :pos:

Последно уредено:
Лацио сите јаки утакмици ги изгуби сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom