- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.900
Овој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.
Пак тие половичните статистики.Овој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.
Од тие 13те ни 5 не ги изигра целиОвој Дибала последните 13 натпревари само еден гол.
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, СасуолоОд тие 13те ни 5 не ги изигра цели![]()
Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...Романисти, ќе се брка Гарсија? Читам Монтела ќе ја напушти Фиорентина, мислам дека многу добро би ви легнал. Исто и за Милан, ако имаат сериозен план треба да бараат сериозен тренер, Емери ми изгледа спремен да преземи голема екипа, зошто да не биди тоа Милан.
Не зафркавај другар, Милан е институција за Севиља. Моментално Севиља е класа појака од Милан но ако е вистина дека Милан има 150М буџет за летово сигурен сум дека Емери во истиот момент ќе прифати.Ako tepa Lacio deneska nisto cudno...
Kako toa e Milan pogolema ekipa od Sevilla, momentalno? golem cekor nazad vo karierata ke mu bide toa..
Tie prici sekoe leto se praat, Ibra sekoe leto se vrakja u Milan, neznam koj sekoe leto doagja u Milan a na kraj doagaat slobodni agenti... Milan sto bil bil, muabetot e sega... Edino sto e dobro za Milan e sto ne igra Evropa i mislam deka ne go fakjaat pravilata na FFP ? Ako stvarno imaat 150M sto iskreno ne mi se veruva... Normalno neosporuvam deka Milan e pogolem tim od Sevilla, megutoa momentalno e klasa-dve poslabНе зафркавај другар, Милан е институција за Севиља. Моментално Севиља е класа појака од Милан но ако е вистина дека Милан има 150М буџет за летово сигурен сум дека Емери во истиот момент ќе прифати.
Добро бе брат не ме тепајСамо кажувам де, одма рипнавте[DOUBLEPOST=1432548085][/DOUBLEPOST]
Цели му се со Лацио, Емполи, Чезена, Јувентус, Верона, Милан, Удинезе, Џенова, Парма, Торино, Сасуоло
5 се?