Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Малце се глупи муабетите со истрошеноста... Јуве скоро секоја недела играше сабота-вторник-сабота па не се жалеше. Лацио ако сака идната сезона да игра во ЛШ ќе мора да се навикне на тоа пеколно темпо, нема друго чаре.

Честитки за Рома, се надевам дека Лацио ќе извади барем бод на гостувањето во Неапол
Да ама Јуве има 20 играчи а Лацио 13. Сега кој сака нека биди трето место само да не заебат ко годинава да испаднат во квалификации.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Па моментално Лацио се за нијанса постабилна екипа од Наполи.
Само мал проблем е шо играат топло ладно. До пред мечот со Јуве можеа да прегазат шо и да им се најди на пат, а сега ми се чини и салернитана можи да ги тепа.
Од друга страна во Наполи ќе има комплетна промена, тренер, играчи итн. Не сум сигурен дека Наполи догодинна ќе има што да понуди. Освен ако циркузантот не го одврзи кесето и не изненади.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Усрана сезоната за 5 дена. Јес да и пред тоа губеа бодови на глуп начин со Киево и Аталанта и слични екипи, ама од трите најбитни утакмици на крај изгубени две. Сега останува со Наполи да извадат барем бод.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.656
Да ама Јуве има 20 играчи а Лацио 13. .
Човек и покрај тие играчи, сети се дека 2 месеци назад игравме само со Бонучи, Келини и Евра... резервите сите во болница беа. Потоа имавме период каде средината главна замена беше само Падоин. Ама никој не се жалеше, туку ќутеа и играа.

Ова со Лацио имаш право, немаат достојни замени, ама од идната сезона сакале неќеле ќе играат во Европа, а за тоа бара голема клупа. Кој ќе им одложува натпревари во Европа заради замор?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
Fala za cestitkete :P Ubavo derbi jas mislev ke ja nareda x ,zosto na dvete ke im odgovarase ama nisto ..
Golot bese cist na Mbiwa ;)
Napoli - Lazio koj e podobar neka ide ,me vlece nekoj osecaj deka Napoli ke zavrsa 3 a iskreno pojke Lazio zasluzue ..Prvata Napoli na Olimpiko slavese so 0-1 taka ?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
Човек и покрај тие играчи, сети се дека 2 месеци назад игравме само со Бонучи, Келини и Евра... резервите сите во болница беа. Потоа имавме период каде средината главна замена беше само Падоин. Ама никој не се жалеше, туку ќутеа и играа.

Ова со Лацио имаш право, немаат достојни замени, ама од идната сезона сакале неќеле ќе играат во Европа, а за тоа бара голема клупа. Кој ќе им одложува натпревари во Европа заради замор?
Ова што го направи Лацио сезонава е максимумот па дури и повеќе. За следната сезона секако дека мора да донесат уште играчи за 2 фронта.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тепаше Наполи на Олимпико 2-1 мислам.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
0:1 со најголеми судиски кражби на свет...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Де роси со среден прст накај навивачите на Лацио после дербито.
Браво мајсторе секоја чест :cuc:
голем човек и спортист си :bravobe:

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Де роси со среден прст накај навивачите на Лацио после дербито.
Браво мајсторе секоја чест :cuc:
голем човек и спортист си :bravobe:
Taa stoka nacisticka ne ni zasluzila nisto poveke od sreden prst, da mi izvinis vaka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom