Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Segde sme na celo...A i ne se nervirajte vie tolku sve si imame isto i bodovi i gol razlika..ama mislam vaka e poubava tabelata :cool:
дај боже да ја освојте титулата жими се понајмило ништо друго. Па 2-3 со ред ќе заборат шо е инвестирање, памтими го зборот, вака дај боже вие да освојте и влето ќе фрлиме некој денар сигурно. Вие досега фрлавте по некое денарче оти не бркавте нас оти сакате титула..

Inace Roma e lider ,fala mnogu pozdrav !
Да не те замараме и тебе или :icon_lol:.
Честито прво место.. Моментално реално ако збориме Јувентус со играва не заслужува да е прв...

Овие Парма најлингурска екипа, лани ги казнија за ЛЕ сега готови се, ќе испаѓаат од лига, мрш у пичку матер!

Дури сега видов дека Антонини дал гол за Џенова. Ау кој секс за Алегри. :icon_lol: Откако дремеше на клупа и мораше да замине за Џенова, здраво ја спукаа, дури и жена му на Антонини го напаѓаше Алегри.

Го поштувам Алегри, но се повеќе верувам дека овој човек е баксуз. :cautious:

Овие Парма најлингурска екипа, лани ги казнија за ЛЕ сега готови се, ќе испаѓаат од лига, мрш у пичку матер!
Не, не казнија, ако веќе пцуеш барем научи за што пцуеш :D

дај боже да ја освојте титулата жими се понајмило ништо друго. Па 2-3 со ред ќе заборат шо е инвестирање, памтими го зборот, вака дај боже вие да освојте и влето ќе фрлиме некој денар сигурно. Вие досега фрлавте по некое денарче оти не бркавте нас оти сакате титула..
Деви пак си јадел од сладоледод на Сладоледџијата, море баталете тоа , не е време за сладолед.[DOUBLEPOST=1414625046][/DOUBLEPOST]
10672337_10204197675535417_6525148687757459669_n.jpg

Последно уредено:
Не може Парма толку да губи... Еве, следно коло играат со Интер, нека покажат дека има некаква надеж за нив. :D

Гарант ќе не тепаат, увек сме губеле од вакви екипи. 1000 порази имаат по ред и нормално против нас ќе тргне серијата.

@Castiel
Ти реков ја Икарди е играчиште ти не ми веруваше. Те боли кур што дава голови од пенали, битно ги дава. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom