DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Moжи да снимамАко земе Рома скудето ја ќе се обесам на плоштадот у Рим![]()
?Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moжи да снимамАко земе Рома скудето ја ќе се обесам на плоштадот у Рим![]()
?Robinho imase isto vakvo promasuvanje
Рома кога ќе земе титула нема да имаш можност за овај чинАко земе Рома скудето ја ќе се обесам на плоштадот у Рим![]()

Ок ми олесна значи нема да биде у брзо времеРома кога ќе земе титула нема да имаш можност за овај чин![]()
Робињо имаше повеќе вакви, не само едноRobinho imase isto vakvo promasuvanje![]()

Робињо имаше повеќе вакви, не само едно![]()

Кога и да прочитам Таљавенто, одма ми иде на смеење кога Интер го победи Јуве 1-3 и ја прекина серијата без пораз, легендарната изјава на ѕверов роден Романиста, за грешен тим навива чоековКога и да прочитам Таљавенто, одма ми иде на смеење кога Интер го победи Јуве 1-3 и ја прекина серијата без пораз, легендарната изјава на ѕверов

a bas togas Juve dade gol od ofsajdКога и да прочитам Таљавенто, одма ми иде на смеење кога Интер го победи Јуве 1-3 и ја прекина серијата без пораз, легендарната изјава на ѕверов
pamtam samo sto pocna utakmicata 1-0 i vikam ovie popara gi praime .. ama posle studen tus milito i guarin