Конте дамбетер ќе напраеше и тој црвен ќе добиеше сигурен сумЕ дури денес се гледа дека фали Конте да ги смири играчите и играта. Многу слаб Јувентус.
А не е срамота на повреден играч да продолжиш да напаѓаш без разлика дека сите ти потенцират дека имаш некој шо лежи и не те напаѓаат со топката, или то шо нозете им ги искршивте на пола наш тим?Еве го бе. А бе скријте се. СРАМОТА е ова.
Исто и со Конте и сега пенали секако си свират кој е на клупа и не е толку битноЕ дури денес се гледа дека фали Конте да ги смири играчите и играта. Многу слаб Јувентус.
Ај жити се не ми објаснувај, еве има неутрални навивачи ќе ти кажат.А не е срамота на повреден играч да продолжиш да напаѓаш без разлика дека сите ти потенцират дека имаш некој шо лежи и не те напаѓаат со топката, или то шо нозете им ги искршивте на пола наш тим?
Ако видов убо имаше два контакти, еден натре еден внатре.
Судијата како и да е можеше одамна да ги смири страстите.
Рече навивал на МиланИсто и со Конте и сега пенали секако си свират кој е на клупа и не е толку битно
Се јави навивач на Милан хахахаха. Немој само да ми речиш дека немаше пенал за првиот, намерна игра со рака од слободен на Пирло, 99% беше гол да поминеше топката ама само да се пиши нешто.Исто и со Конте и сега пенали секако си свират кој е на клупа и не е толку битно
Нема шо да ти објаснувам, дури кршевте нозе и ниеден жолт не даде фер беше, на Пирло капитенот ваш 2ро дерби со ред пробва нозете двете партал да му ги напрај.Ај жити се не ми објаснувај, еве има неутрални навивачи ќе ти кажат.