Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
ako bilo na linija ne e penal be druze :)
ne te svakam, mislam bilo na linija i E penal, logicno bi trebalo vaka da izgleda, mislam deka bese na linija i ne e penal
Ми се виде како на линија да е, и затоа и го пишав тоа. Линијате е дел од 16-ник, и затоа пишав пенал. Кога е на линија, Е пенал. Така знам. Ако сум грешка, тогаш my bad.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Мислам дека @Hm_Hm некаде имаше анализа за Џенова дека не се лоши годинава. Јас не сум ги гледал оваа сезона, ама ги стегнав 2 на ливче денес. :coffee:
Џенова се катастрофа и на почетокот од сезоната имаат неверојатна среќа. Каде и да е ќе им се врати тоа.
Среќа е што ме послушал мене, а не тебе и фатил пари. :P

Инаку не се толку добри како што мислев, но не се ни катастрофа. Ако се катастрофа тогаш би требало да се борат за опстанок, мислам дека нема, според мене околу 10 место..

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Не знам дали воопшто требаше да има пенали за двете екипи...

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Катастрофа, можда Лихштанјер ја почна ама веќе редно е судијата да ги заузда малце Рома, фал по фал брат и то брутални.[DOUBLEPOST=1412527256][/DOUBLEPOST]Додуша прво тоти му ги скина нозете на Пирло ама ај

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
MMA е ова :D
ќе има до крај црвен сигурно Тоти е печен :D

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Е дури денес се гледа дека фали Конте да ги смири играчите и играта. Многу слаб Јувентус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom