Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Францускиот лекар Жан-Пјер Паклет во својата книга “Имплозија“токму во Јувентус се појави најголемиот допинг скандал. Овој италијански клуб од 1994, до 1998 година, имаше најголеми успеси во својата клупска историја. Но, по шестгодишна истрага, лекарот Агрикола осуден беше на 22 месеци заторска казна, бидејќи допингувал играчи на Јувентус, чии имиња никогаш не беа јавно објавени. Во тоа време, пак, за “Старата Дама“ настапуваа француските фудбалери Зинедин Зидан и Дидие Дешамп.
Францускиот лекар Жан-Пјер Паклет во својата книга “Имплозија“
малце настрана од калчополи, за дополнително да ви стане јасно кој е навистина јубентус....
Титулите освоени по Калчополи никој не може да им ги земе на Интер, најлошото изводливо сценарио за Интер е онаа титула што ја доби на зелена маса да им ја повлечат и истата слично ко и онаа пред таа сезона да нема свој сопственик ( UEFA притискаше за брзо решение за сезоната 05-06 ).Па тоа и сакав да ти кажам,дека никој не може тоа да го гарантира освен самите тие што се вмешани во сето ова...затоа и реков дека и околу Интер не може никој да гарантира па лесно може да им ги лапнат титулите![]()
Лечете комплекси .!.Умрентус или пак Ѓубрентус...во последно време разни модификации има.![]()
Умрентус или пак Ѓубрентус...во последно време разни модификации има.![]()
Лечете комплекси .!.
Гледајте си ја вашата работа.Бркајте резултати!
Не се радувај бе! Умрентус намести да изгубат:pos2:Мирко Вучинич ! xaxaaa !
Мирко Вучинич ! xaxaaa !
Мирко Вучинич ! xaxaaa !