- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Абе ,дајте табела да видам до кај сме ... (не провоцирам , ме мрзи да барам табелаа на нет )
Мислам дека немаше никаква реакција од помошникот, затоа и го отерав у пмДа ама тој ке беше санкциониран сигурно, кренато беше знамето на линискиот судија, т.е., мислам и дека беше санкциониран, не сум сигурен но сигурен сум дека голот немаше да биде признаен.
Врши работа,, праткична табела е.Боби[Мкд];3797061 напиша:^ова више личи на некои таблици за програмирање. :O
zosto borriello? top si igra momceto u romaЗлатна канта??....Адриано или Бориелоjea:..на добар пат се двата)
Тешки оксиморони се тие Рома на чело со Сенси , никад не знаеле добро да се исценкаатzosto borriello? top si igra momceto u roma
dva penala ne mu svirnaja dade dobar gol i imase dobri sansi ke dade sezonava 20 gola a go zemaa za 10 milioni i toa na pozajmica so moznost za otkup za 10 milioni na tri godini
Годинава нема ајвар, после мечот со Палермо играчите беа поздравени од најверните навивачи за играта и борбеноста затоа што и при убедливо водство на гостите не се откажаа од намерата да го бркаат резултатот. Овој Јуве е доста поинаков од ланскиот бескрвен тим кој кога и да излезеа играчите на терен делуваа како да им умрел некој близок непосредно пред мечот. Овој Јуве е доста борбен но немаше среќа во мечевите со Палермо и Сампдорија (Јуве се утепа од шанси, овие мижеечки шутираат и топката влага у гол). Секако мене не ми значи да има тимот игра а да нема резултати но барем едно е сигурно дека ако Јуве покажува ваква желба за игра на теренот годинава нивните фанови нема да прават ајвар на трибините.Фанови на Јуве,ургирајте во Торино,да пратат наваму некоја тегла ајвар,да пробаме каков е ајварот правен на стадион
Која беда е Јуве значи,бедотии во раскош...самооооооо така :tv:
како бе све је исто само Диега немаГодинава нема ајвар, после мечот со Палермо играчите беа поздравени од најверните навивачи за играта и борбеноста затоа што и при убедливо водство на гостите не се откажаа од намерата да го бркаат резултатот. Овој Јуве е доста поинаков од ланскиот бескрвен тим кој кога и да излезеа играчите на терен делуваа како да им умрел некој близок непосредно пред мечот. Овој Јуве е доста борбен но немаше среќа во мечевите со Палермо и Сампдорија (Јуве се утепа од шанси, овие мижеечки шутираат и топката влага у гол). Секако мене не ми значи да има тимот игра а да нема резултати но барем едно е сигурно дека ако Јуве покажува ваква желба за игра на теренот годинава нивните фанови нема да прават ајвар на трибините.
Иначе ако не запримети по смајлито дека се зафркавав..бидејќи бориело беше најкритикуван лани од миланезите а сега напротив игра одлично во дресот на рома ама вие се сваќате буквално па да не можи чоек на рает да напиши заебанција!zosto borriello? top si igra momceto u roma
dva penala ne mu svirnaja dade dobar gol i imase dobri sansi ke dade sezonava 20 gola a go zemaa za 10 milioni i toa na pozajmica so moznost za otkup za 10 milioni na tri godini
Фанови на Јуве,ургирајте во Торино,да пратат наваму некоја тегла ајвар,да пробаме каков е ајварот правен на стадион
Која беда е Јуве значи,бедотии во раскош...самооооооо така :tv:
Ако ти текнува, лани изгубивме од Палермо двапати без шут кон гол во двата меча.како бе све је исто само Диега нема![]()