Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
не ми е криво за поразот, честитки до фановите на рома!
ама кој гомца сте фановиве на ббилан, ако треба у газе ќе се ебете интер да изгуби!

Па многу јасно, кога ќе ти гледаат во грб, ќе се радуваат на туѓи успеси за те симнат од прво место на табела :), еве веќе шестта година по ред...

Знам дека повеќе се радуваат јубенташи и миланези од самите навивачи на Рома, па ќе им честитам на сите за победава x)))

Една слика Интераши моЉим вас :pos2:

11285448521.jpg

Абе вие Шинтераши се утепувате од тагување кога ќе изгуби Јуве или Милан...

Што треба да правиме после пораз на Интер? Да плачеме?

dobro de eve ja ne se izraduvav mnogu posto znam tesko da se osvoi titula so ovie bekovi i nestandardnata sredina
juve i roma nemozat da osvojat tak da ostanuva inter :)
cestito na fanovite na roma

Абе вие Шинтераши се утепувате од тагување кога ќе изгуби Јуве или Милан...

Што треба да правиме после пораз на Интер? Да плачеме?

Не се замарај со нив бе, они кога ќе изгубиме ние јајце ќе снесат сеа ...

1j1285448649.jpg

Не се замарај со нив бе, они кога ќе изгубиме ние јајце ќе снесат сеа ...

Уз три титули лани пардон, четири ... и секако прво место на табела после 5 кола, ти мислиш дека јас конкретно како навивач на Интер ги перцепирам резултатите на некоја екипа Милан? :pos:

Браво за играчите на Рома, не за друго, ги направија среќни навивачите на Милан, а таквите моменти се ретки во последниве години.
п.с. Честито победа на Рома

Честитки за Рома си се изборија до крај за победата...навистина тешка утакмица ама сепак во нијанси Рома беше појака посебно во второто полувреме...

Не ми е јасно само *неутралните* навивачи (жими куров) кај виделе дека Рома била појака ?

Посед ?
КОНКРЕТНИ шанси ???

Дека дркате на пораз на Интер , факт е ...џабе ке се објаснуваме ....истото и поголем број од навивачите на Интер го праат , мада у моментов не ве глеам ко конкуренција т.д не сум еден од истите т..... Ама да мавате со глава у зид и да мрчите дека Рома била боље ....

Bitches , pleaseeeee ....

Не ми е јасно само *неутралните* навивачи (жими куров) кај виделе дека Рома била појака ?

Посед ?
КОНКРЕТНИ шанси ???

Дека дркате на пораз на Интер , факт е ...џабе ке се објаснуваме ....истото и поголем број од навивачите на Интер го праат , мада у моментов не ве глеам ко конкуренција т.д не сум еден од истите т..... Ама да мавате со глава у зид и да мрчите дека Рома била боље ....

Bitches , pleaseeeee ....

DeKo уживај бе!! :back:
2mgo0ll.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom