Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Yeah, right, asshole. Raises questions without giving answers. My sisters little baby can raise questions without answers.Ridley Scott’s “Prometheus” is a magnificent science-fiction film, all the more intriguing because it raises questions about the origin of human life and doesn’t have the answers
DAFUQ again!!DAFUQ?!
The alien race in “Prometheus” shares a body characteristic that reminds me of “Alien” and countless films since
Me мешаш со некого.Ми мина времето на рецензии мене. Твитање е сега модерно, или еве гракање по нашо, по форумов. До 140 карактери.
Ејлиен си имаше самостојна приказна. Исто и LOTR. ИСТО И ОВОЈ.
Оти е prequel, значи натаму ја знаеш приказната, мистеријата е што се дешавало пред тоа, и одлучија истото да го раскажаат преку повеќе делови.
As simple as that.
Не работи веќе Damon Lindelof на сценариото за вториот дел, имаше големи реакции од фановите дека имало многу пропусти и срања и сам се тргна од проектот пред да добие одказ од Ridley Scott. Од време на време ги следам промените и го очекувам вториот дел но сеуште има многу да се работи.
Еве ти страница која се занимава со информации и новости за филмов: http://www.prometheus2-movie.com/posts/