Prometheus / Alien: Covenant

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Трејлер за Blu-ray верзијата која ќе има еден тон бонус материјал.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.419
Поени од реакции
25.310
А кога излегува то чудо ?
8 Октомври пишува на видеото :D а на торент не знам, сигурно Psyside или Mac)) ќе кажат. Сакам да го гледам на таква снимка филмов, плус со скратените сцени. Баш правев муабет со берберчево мое пред некој ден, голем филмоман, ми вика до сега 5 пати го изгледав филмов, па ме покани кај него на блуреј да го гледаме ко што доликува. :X3:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Трејлер за Blu-ray верзијата која ќе има еден тон бонус материјал.
Имаше добри коментари на worst previews за ова
So now you need a Blu-Ray to understand a movie?!
Just like the LOST promos
$10 says a few months after dvd sales dwindle the Ridley Scott apology campaign will start. He'll finally admit that this was not the final product he wanted, and he'll promise the sequel will be much better and more coherent. Oh, and I guarantee he'll blame most of the mess on this sh*tty writer.
Is that a newmarketingscheme from the studios? To make you spend extra bucks for the DVD in order to get the answers you were expecting spendingmoneyto watch the film at the movies? Well, f*ck that ... i don't care about the answers anymore.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Имаше добри коментари на worst previews за ова
И онака кај нас сите го симнуваме на торенти, не ни менува ништо дали остатокот од светот ќе треба да плати дополнително $$ за добра верзија на филмот. :)

Ќе ги содржи избришаните сцени и зад камерите. Само не разбрав дали ќе ја има extended/director's cut верзијата или повторно нов DVD/BR ќе вадат?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Го симнав бонус материјалот од Blu-ray изданието. Прилично солидни содржини има и доста трае. Разјаснува некои работи околу нелогичностите и интересно е да се види како размислувале креаторите на филмот.

Prometheus.2012.EXTRAS.BONUS.DISC.COLLECTORS.EDITION.720p.BluRay.x264-PublicHD

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Искрено целиот дел со Инжињерот ептен ме разочара...бар да гукнеше нешто а не да ги испотепа сите ко муви!!

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Во extended cut верзијата најверојатно ќе ја има и таа сцена каде што инжињерот зборува. Таа сцена е исечена од theatrical cut. :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Да таа е. Плус има сцена на почеток на филмот каде има повеќе инжињери, само не знам дали зборуваат.

Не знам за вас ама мене ми е баш интересно ова со бонус дисков, има доста материјал да се види како еволуирал филмот додека го снимале. Плус е богат со многу концепт арт и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom