Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Се спрема голем пач за Пес 15 .... Овие момци се од доверба и одличен пач прават .... десно имате до кај се , за кратко очекувајте да симнете :kruna:

Добро бе ова стварно не се издржува, ќе ја избришам и оваа жими мајка. Само што изиграв неколку партии во Мастер. Не ми се спиеше и си реков неколку партии да направам да ме фати дремка, и шо, се изнервирав непотребно. :facepalm:

Ова што се дешава со фудбалов стварно е немогуче! Па добро бе кај се видело буквално во секоја партија противникот да ти игра како да е Барселона, безразлика кој е (Јуве / Чезена).

Пр. Само што ја завршив првата сезона и почнав нова, и нели 3 клубови одпаѓаат а нови 3 идат. Е, дојде и славниот Бари, за да трипати ја преиграм наново партијата, и трипати да изгубам со 2-1.
Какви додавања и акции прават и каква само игра развиваат што ни во дедал не се разликува од онаа на Барса, итоа од најдобрите времина.

Ме напаѓа некој рандон бош напаѓач, тројца, пази тројца одбрамбени фудбалери (Видич, Ранокија и Компани) не можат да му ја одземат топката. А бе ги растуркува како кечер да е, излегува 1 на 1 со голманот и како со курот да ја пуцна ми даде посран гол за 2-1.

Предходно имаше коментари тука од типот "многу е јака" не знам... реална била.
Па каде ја гледате реалноста во тоа фудбалер со 70 Body Balance да им се растуркува на класа напукани дефанзивци (90+bb).
Ок се дешава во реалност, но овде не смее да се деси, бројките треба да си ја прават разликата. И не е ова само во една утакмица, во секоја се дешава што стварно ми е сеедно дали играм против Јуве или против Чезена. Очаен сум! :facepalm:
Јас си играм на про, таман ми е (y)

Чекај бе уште не е купен тука во Прилепов :D
На 13-ката можи. Уште утре

Види го, знам бе па ти, не сум вчерашен. ;)
За постарите мислев.
А на 13-ката те кафтам гарантирано! :kuracc:
Јас си играм на про, таман ми е (y)

Охоо па тоа ниво би требало да е двапати послабо од Супер Стар. Јас на Супер Стар играм.
Не знам ама на ова ниво тешко се игра и со последните клубови.

Ваљда треба да бидам задоволен ама не сум... (n)
1888871_382040675297146_6523689689719053662_o.jpg

IMG_1210.JPG раво дечки слушнав извадиле дечките од ПТЕ пач за песов а они беа едини со пес-блог шо се разбираа упачови и знаеја да гасат АИ чит. Е сеа пошто е само 2ра верзија на пачот имаат само една инстанца изгасено од читот што го користи компјутерот а тоа е да не паѓа твојот тим ако почнеш да водиш. Во наредните пачови ке успеат се надевам да ги изгасат и останатите инстанци за кои ибјаснував неколку поста погоре.

Арно ама глејте КОНАМИ колку шит ја напраиле играва и колку се темели на тој ебан АИ чит шо воедно е и најак годинава. Ова е мастер лига на суперстар што поиграв до сеа па замислете што ке биде коа ке успеат од ПТЕ пач да го изгасат цел АИ чит и колку игхрата воедно се потпира на истиот.

Повелеле

Последно уредено:
Супер куп со Севиља лапај си компјутер со помалце чит

image.jpg

И пријателе ме интересира интересно ти е така да играш? :)

Не е дали е интересно или не, туку нека напраат да биде јак „компјутерот“ без користење на чистови.
Која е логиката да водам 3-0, и тимот да ми се опушти? Со оглед на тоа дека мојот тим е УПРАВУВАН од ЧОВЕК, живо суштество, треба ЈАС лично да изгубам концентрација за да се случи нешто, па да изгубам. Во живо, при 3-0, оние кои губат попрво опаѓаат уште повеќе, отколку оние што водат.

Тука, на ПЕСОВ при таков резултат компјутерот станува појак, а играчите мои се однесуваат како да ставиш рандом 11 души на терен и да играат против веќе склопена и истренирана екипа. Нели ќе прават симулација, односно играва се обидува да биде тоа. Тука нема ништо такво.

Лично јас, не би имал ништо против да изгубам од „компјутерот“, макар и 10-0, ама тоа нека биде „чесно“, каде ќе изгубам со нормална акција, со нормални голови и слично, а не да речеме Паоло Канаваро од Сасуоло да ми изиграва Роналдињо. Има многу работи да се пишуваат за компјутерот, али доста е.

Играва кога би се оценила за 1в1, би добила 8/10, додека за против компјутерот, не верувам дека повеќе од 4 би и дал јас.

Некни ми се случи крајно нервозна вечер на песов. Играм со Милан втора сезона веќе. Ајде зедов појаки играчи, играв квалификации за ЛШ и се пласирав. Играм во група со Реал, Брага и Грасхоперс. Замисли го победувам Реал 2 пати 1-0 и 1-2 (93 го дадов голот таму со Торес, а играв со црвен :D) ама си зигубив 2 пати со Брага 0-3 и 2-1 :tapp: и заради тоа испаднав. Капак на ова беше со Палермо во превенството. За 30 мин во првото им правам 3-0 човече, феноменална игра, контри, акции, шутеви...кога почнаа во второто играат дали играат 3-3 стигнаа и имаше 4 мин судиско прод. абе го гледав времето 94:37 беше си викам ај у курац свири да ти ебам...и се пикнаа море во 16-ник мешаница, ваму таму, патем твоите играчи ги прави како да истрчале маратон...и оп 4-3 :bravobe: Таква нервоза ми се наполни во душава, среќа дома в соба беа сите и се воздржав од викање и колнење. Приметив исто дека во одбрана подобро се бранат самите играчи ако ништо не стегам, никакви копчиња отколку да земам јас да ги упраувувам. Она со клизачите и катастрофа жива. Порано голем дел од одземените топки ми беа со клизачи, овде брате нема шанса, колку и да изгледа дека чисто ја одземаш топката, абе нема, сместа фаул ти свири, и 99% имаш жолт картон, тоа анимацијата што се прави кога правиш клизач е како мајагери, како Taken да е ова, а не фудбал :tapp:

Момци, доколку играте со послаб тим и ви треба напаѓач, ве советувам да инвестирате во Benteke. Знаејќи го како OP beast од Фифа, си викам ќе му дадам шанса и тука. Го земав за околу 20m + Fraizer Campbell. Основниот рејтинг му беше 81, но само за 10тина меча израсна до 86. До ова дојде после неколку одлични утакмици против поголемите премиерлигашки тимови. Иначе играм со Crystal Palace.

Момци, доколку играте со послаб тим и ви треба напаѓач, ве советувам да инвестирате во Benteke. Знаејќи го како OP beast од Фифа, си викам ќе му дадам шанса и тука. Го земав за околу 20m + Fraizer Campbell. Основниот рејтинг му беше 81, но само за 10тина меча израсна до 86. До ова дојде после неколку одлични утакмици против поголемите премиерлигашки тимови. Иначе играм со Crystal Palace.

Најисплатлив... Марко Ројс. Пошо како фри агент е нели. ;)
Исто така и Memphis Depay (а. 20 o.r.83) машина.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Најисплатлив... Марко Ројс. Пошо како фри агент е нели. ;)
Исто така и Memphis Depay (а. 20 o.r.83) машина.

Да? Не го знаев ова. Може и да ми е пројдена шансата пошто веќе помина прва сезона.

Иначе Исто и Depay го земав како лево крило, и играчот си е сосема солиден. Во комбинација горе со Бентеке доста голови паѓаат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom